Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A transzok miért kerültek...

A transzok miért kerültek bele az LMBTQ-ba?

Figyelt kérdés

Az én értelmezésem szerint az ő esetükben az egésznek semmi köze a szexualitáshoz, hiszen egyrészt mentális zavarról van szó, amit egyelőre nem lehet csak operációval "gyógyítani", másrészt pusztán azt akarják, hogy fogadjuk el őket ellenkező (vagy a gender szerint végtelen számú) neműként. Ennek semmi köze ahhoz, hogy valaki meleg, biszex vagy heteró.

Ezek után mégis hogy kerültek be a mozgalomba?

2022. máj. 31. 20:56
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

16 Az aszexek hogyan csatlakoztak önként az LMBTQ-hoz? Tényleg ismerek aszexuálist, senki nem ment oda hozzá megkérdezni, hogy akar-e tag lenni. Vagy csak az aszeyuálisok egy maroknyi csoportja úgy érezte, hogy beszélhet az összes aszexuális nevében?

Egyébként csatlakozzanak hozzátok akkor a kövérek is pl., hiszen kiderült, hogy a szexualitás nem elvárás, és tőlük is elvárja a társadalom, hogy fogyjanak le. Továbbá vegyétek be az autistákat is, mert tőlük meg azt, hogy gyógyuljanak meg. Stb...

2022. máj. 31. 22:05
 22/26 steven95 ***** válasza:
59%
És Te hogy csatlakoztál a heteroszexuálisokhoz? A nőverő férfiakhoz, a papucsférjekhez, a jó család apákhoz, a csajokat kergetőkhöz. Ki mondta, hogy Te képviselheted őket?
2022. jún. 2. 09:21
 23/26 A kérdező kommentje:
Én nem képviselem őket, mert nem alapítottam erre egy politikai mozgalmat. Sokat elmond az egybites világképedről, hogy a normális heteró apukák szerinted csakis nőverő, csajkergető emberek lehetnek.
2022. jún. 2. 10:44
 24/26 steven95 ***** válasza:
59%
Rólad is sokat elmond az értetlenkedésed az LMBTQ fogalmáról. És a szarkazmust is nehezen fogod fel minden bizonnyal. :)
2022. jún. 2. 10:51
 25/26 steven95 ***** válasza:
49%
Ja..látom a vesszőt is nehezen értelmezed egy mondatban. Így már értem, miért nehéz fogalmakat olvasásra megértened.
2022. jún. 2. 10:53
 26/26 anonim ***** válasza:
valszeg ebben magyarokat nem kérdeztek meg. Lehetetlen lenne mindenkit megkérdezni erről a világon, igy megkérdeztek jó pár ezer embert valszeg h csatlakozznak-e és a többség igent mondott rá. Ezt okozta ez az egész demokrácia, szabadság
2022. dec. 9. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!