Mit gondoltok erről, hogy nem lehet vitatkozni a liberálisokkal?
#1: Ti vagytok azok, akik rasszistáztok, fasisztáztok, náciztok, konteós hülyéztek, homofóboztok, transzfóboztok, antiszemitáztok bárkit, akinek egy kicsit is más a véleménye, mint a tiétek. Én meg rájöttem, hogy ti csak ezen a szinten vagytok képesek kommunikálni, úgyhogy én meg ezentúl libsizni, ballibsizni, hazaárulózni, magyarellenesezni stb. fogok. Minden jót! Lehetett volna értelmesen is, de nem akarjátok. Ja, és b*szódjatok meg!
#2: Pontosan. Nincs különbség az elvakultságukban.
Szép. :DD
Ez elég szánalmasra sikeredett. :DD
Nem, az a helyzet, hogy te nem fogod fel az érveket. Azt ismersz el érvnek, amit te akarsz, így nyilván nem lehet veled vitázni.
"fasisztáztok"
Tessék, ebből lehet tudni, hogy nem tudsz érvelni.
Csak meg kell nézni a fasizmus wikipédia szócikket és kiderül, hogy a fidesz fasiszta. Ez nem érv kérdése, ez egy tény, amit nem fogadsz el, mviel nem tudsz érvelni.
"én meg ezentúl libsizni, ballibsizni, hazaárulózni, magyarellenesezni stb. fogok"
Egyébként ezt kezdték el csinálni a fideszesek, évekkel ezelőtt, mivel érvelni nem tudtak.
Erre válaszolták az értelmiségiek, hogy jó, akkor kimondják, hogy a fidesz fasiszta.
Most ezen neked megsértődni rettentő szánalmas.
"Tudsz olyan fórumot, ahol vannak értelmes liberálisok?"
Behúzod a beled bármelyik bp-i egyetem területére és még a legjobboldalibb egyetemista is érvekkel küld el a francba, amikor arról próbálsz neki érvelni, hogy milyen jó a fidesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!