Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről, hogy nem...

Mit gondoltok erről, hogy nem lehet vitatkozni a liberálisokkal?

Figyelt kérdés
Sokat fórumoztam a HVG-n is, meg itt is, de egyszerűen a liberálisoknak nem lehet érvelni. Hiába viszel végig egy érvelést, logikusan, nem hajlandók megérteni. A saját liberális elveiket is szembeköpik az ideológiai világjobbításuk miatt. Annyira, de annyira szemellenzősek, fanatikusak és korlátoltak, hogy egyszerűen már úgy döntöttem, feladom, mert nincs értelme érveket ütköztetni. Csak beszólni, címkézni van értelme, mint amit ők is csinálnak. Szomorú, de ez van.

2022. máj. 30. 13:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
69%
Egészségedre, gondolom ha érvelnék ez ellen az ökörség ellen, akkor az nrm vola más szerinted csak "beszólás, címkézés" volna.
2022. máj. 30. 13:16
 2/15 anonim ***** válasza:
39%
Az éppen hatalmon levő gyűlölködő fanatikusokkal sose lehetett érvelni. Ilyenek voltak a nácik, a kommunisták és most a liberálisok.
2022. máj. 30. 13:18
 3/15 A kérdező kommentje:

#1: Ti vagytok azok, akik rasszistáztok, fasisztáztok, náciztok, konteós hülyéztek, homofóboztok, transzfóboztok, antiszemitáztok bárkit, akinek egy kicsit is más a véleménye, mint a tiétek. Én meg rájöttem, hogy ti csak ezen a szinten vagytok képesek kommunikálni, úgyhogy én meg ezentúl libsizni, ballibsizni, hazaárulózni, magyarellenesezni stb. fogok. Minden jót! Lehetett volna értelmesen is, de nem akarjátok. Ja, és b*szódjatok meg!

#2: Pontosan. Nincs különbség az elvakultságukban.

2022. máj. 30. 13:22
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Talán nem az internet pöcegödreiben kéne vitát nyitni. Ez olyan, mintha Bayer Zsoltika műsorában akarnál kampányolni az ellenzék mellett.
2022. máj. 30. 13:33
 5/15 A kérdező kommentje:
#4: Tudsz olyan fórumot, ahol vannak értelmes liberálisok? Vagy arról van szó, hogy aki értelmes, az ma nem liberális? Pontosabban a szó mai értelmében.
2022. máj. 30. 13:35
 6/15 anonim ***** válasza:
89%
Jobboldaliként mondom, hogy vannak értelmes liberálisok, de ők a liberalizmus szót a klasszikus értelemben értik. Nem erre a fertőre, ami most van.
2022. máj. 30. 13:36
 7/15 anonim ***** válasza:
96%
Ha szeretnéd, írj rám és szívesen vitatkozom veled privátban! Semmi személyeskedés, semmi érzelmek belevitele, semmi eszmefuttatás, csak lényegre törő , koherens érvek. Dobj fel egy témát és megbeszéljük!
2022. máj. 30. 13:39
 8/15 anonim ***** válasza:
94%
3! Te szerintem eddig is teli torokból libsiztél! 😉
2022. máj. 30. 13:44
 9/15 anonim ***** válasza:
72%
#6 Igen, csak a mai közegben ők tulajdonképp nem is liberálisak, mivel a liberális ma már teljesen mást jelent.
2022. máj. 30. 13:46
 10/15 anonim ***** válasza:
41%

Szép. :DD

Ez elég szánalmasra sikeredett. :DD

Nem, az a helyzet, hogy te nem fogod fel az érveket. Azt ismersz el érvnek, amit te akarsz, így nyilván nem lehet veled vitázni.

"fasisztáztok"

Tessék, ebből lehet tudni, hogy nem tudsz érvelni.

Csak meg kell nézni a fasizmus wikipédia szócikket és kiderül, hogy a fidesz fasiszta. Ez nem érv kérdése, ez egy tény, amit nem fogadsz el, mviel nem tudsz érvelni.

"én meg ezentúl libsizni, ballibsizni, hazaárulózni, magyarellenesezni stb. fogok"

Egyébként ezt kezdték el csinálni a fideszesek, évekkel ezelőtt, mivel érvelni nem tudtak.

Erre válaszolták az értelmiségiek, hogy jó, akkor kimondják, hogy a fidesz fasiszta.

Most ezen neked megsértődni rettentő szánalmas.

"Tudsz olyan fórumot, ahol vannak értelmes liberálisok?"

Behúzod a beled bármelyik bp-i egyetem területére és még a legjobboldalibb egyetemista is érvekkel küld el a francba, amikor arról próbálsz neki érvelni, hogy milyen jó a fidesz.

2022. máj. 30. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!