Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mennyi orosz szimpatizans...

Mennyi orosz szimpatizans lehet Magyarorszagon? Valoban a magyarok tobbsege Putyin mellett all?

Figyelt kérdés
Nagyon sokan vannak ugy lattom a neten tobben vannak Oroszorszag mellett mint Ukrajna mellett.

2022. máj. 23. 21:15
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
88%

#10-nél a pont!

Tudod kérdező, ha naponta tízszer kell elmondanom, hogy nem vagyok orosz párti, csak nem vagyok ukrán párti sem és nem hiszem el az ukrán propagandát SE, egyedül csak nem akarok háborút és végképp nem akarom, hogy mások háborújának okán itt nekem legyen önként rosszabb az életem - majd újra meg újra kiírnak a hozzád hasonlók ilyen kérdéseket, látva, hogy nem értettél meg egy szót sem, akkor egy idő után lehet hogy rád hagyom. Hidd azt a baromságot, hogy itt vannak orosz pártiak - és sokan!

Ettől még ez baromság lesz.

2022. máj. 23. 22:34
 12/26 anonim ***** válasza:
76%

Nem mondanám, hogy orosz pártiak vagyunk, inkább az ukrán vezetőség ellen vagyunk.

Ez nem azt jelenti, hogy ne sajnálnánk az embereket, egyszerűen tény, hogy az ukránoknál bőven voltak gondok

2022. máj. 23. 22:39
 13/26 anonim ***** válasza:
14%

“ Ukrajnával érthető módon nem szimpatizálnak a magyarok, az Egyesült Államokat meg mindenki ismeri mint a rossz pénzt.

Szerintem az oroszokkal kapcsolatban senkinek nincsenek illúziói csak látjuk hogy nem Putyin keveri 2014 óta a lapokat.”

Aham, mert Orosz meg Kína a nagyon szuper, ugyi?

De gondolom te azt kedveled ahol ha valaki tüntet akkor böri, ha bátorkodok elindulni a választáson vagy veszélyt jelentek..jön a novi szuri? Nyem/cov Skrip/al Navalnyij megvan?

2022. máj. 24. 06:05
 14/26 anonim ***** válasza:
42%
Azt hiszem egy olyan rendszerre csak felnézni lehet, ahol már azért is bevisznek, mert egy fehér lapot feltartasz és mellesleg egy nemzetnek elege volt belőlük, úgy cirka 40 évnyi ottlétig.
2022. máj. 24. 07:27
 15/26 anonim ***** válasza:
83%

Szánalmasak vagytok ezzel a szöveggel.

Nem Oroszország meg Kína akarja a saját beteg nézeteit ráerőszakolni más országokra, hanem az USA, méghozzá bombákkal.

Kína meg Oroszország együttvéve nem irtott ki annyi civilt mint az USA az elmúlt 30 évben.

Rohadtul nem érdekel Navalnij meg ezek a fizetett hülyék. Ti pofáztok, miközben az összes terrorista covid korlátozáshoz, egészséges emberek mérgezéséhez nyomtátok a vastapsot most meg imádjátok az ukrán nácikat.

Agymosottak...

2022. máj. 24. 07:39
 16/26 anonim ***** válasza:
0%
Ha annyi pénzem lenne, ahányszor nekem már átmosták az agyam....
2022. máj. 24. 07:42
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Igen gondolom a tiédet nem nehéz, ha képes vagy náciktól rettegő, diktatúráról óbégató libsi létedre a coviddiktatúra meg a neonácik mellett kiállni👏

2022. máj. 24. 08:05
 18/26 anonim ***** válasza:
25%
Oh, ha tudnád, hogy mi mellett állok ki, meg, hogy mi fán terem az én létem Egyébként tegnap még neokomcsi voltam, szal el kéne mán dönteni végre libsikomcsi, libbant, neonáci, vagy neokomcsi vagyok, mert már azt se tudom, mit gondoljak saját magamról, annyira átmosták az agyam, annyira sokrzor, hogy csak na
2022. máj. 24. 08:15
 19/26 anonim ***** válasza:
28%

Magyarán semmit nem mondasz semmiről, mert az úgy kényelmes.

Gondolom a szivárvány a blm meg a kis grétácska is a szíved csücske🤣🤣

2022. máj. 24. 08:23
 20/26 anonim ***** válasza:
14%

Mások véleménye nem érdekel de én EZÉRT szeretem, tisztelem az oroszokat:

Örök dicsőség a hazánk szabadságáért és függetlenségéért vívott harcokban elesett hősöknek!

Az anyai nagyapámék családját kiszabadították a gettóból, az apaiakét a pincéből és mindkét famíliának enni adtak. Apámék a szocializmusban tanulhattak, dolgozhattak, lakást kaptak...soroljam? Ember lett belőlük.

A jóérzésű ember visszagondol a 60-as, 70-es, 80-as évekre és bizony tetszik nem tetszik EGYESEKNEK nosztalgikus érzései támadnak és az a sok jó amit akkor kaptunk a Szovjetuniótól elvitathatatlan. Nem volt szegénység, éhezés, hajléktalanok,...soroljam? Tele a padlás a sorolással!

Jobban éltünk mint ma és ez a lényeg. Ezért szorítunk az oroszoknak.

2022. máj. 24. 08:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!