Az Izraelt térségében elhelyezkedő muszlim országok fokozatos túlnépesedése a jövőben valós veszélyforrás lehet a zsidó állam számára?
A rendes muszlim emberek senkit nem bántanak, általában békésebb és kedvesebb emberek is mint a hitehagyott átlag európai.
Izrael számára azért jelentenek a környező országok veszélyforrást, mert elfoglalták a területeiket.
És a mélyen hivő muszlimok nem robbantgatnak Európában, csak Izraelben.
Négy évig éltem a Szentföldön. Pontosan tudom, hogy mi a helyzet a térségben. Pontosan tudom, hogy milyen egy muszlim ember a hétköznapokban.
Kérlek fejtsd ki, hogy milyen gyűlöletre gondolsz? A hitehagyott Európával nem tudsz egyetérteni? A muszlimokhoz vallási elkötelezettségéhez képest a fasorban nincsenek a nyugati keresztény hívők.
A muszlim emberek élete még nem annyira felgyorsult és nincs gazdasággal és politikával annyira átitatva, mint az európai embereké. Ezért a szociális érzékük és közösségi erejük sokkal erősebb is. Összességében figyelmesebbek, kevésbé irigyek és vendégszeretőbbek egy vadkapitalista szellemű európai embereknek.
Ezt TAPASZTALTAM. Nem pedig a TV-ben láttam.
"A muszlimokhoz vallási elkötelezettségéhez képest a fasorban nincsenek a nyugati keresztény hívők."
Ha a "vallási elkötelezettség " a terrort jelenti, akkor ez igaz.
Ha egy keresztény ember fele annyit imádkozna, mint egy muszlim, akkor nem konganának a templomok üresen vasárnap reggelente európában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!