A második világháború előtt és közben voltak német-drukkerek nyugaton?
"Lenin és Sztálin egy volt a néppel."
Akkor a nép biztos önmagát szállította a gulágra meg az internáló munkatáborokba Szibériába, és dolgoztatta magát kényszermunkán politikai megfontolásból, meg éheztette magát halálra milliószámra, teljes önkéntességből, igaz? :D
Mesélj még :)
Nézd pajtás...
Én vettem a fáradságot és kb. tavaly kivettem a könyvtárból a Pankratova álltal írt "A Szovjetunió története" című két kötetbe kötött három kötetes művet. Ebben VILÁGOSAN meg van magyarázva az amit a nyugati kapitalisták és pl. te is mint szócsövük folyamatosan hangoztatnak. Szó sem volt arról amit mint vádat állítasz. DE. Engedelmeddel holnap nem megyek a könyvtárba és nem veszem ki az ominózus kötetet és nem másolom ide az ominózus részeket mert más dolgom van úgyhogy nyugodtan megmaradhatsz továbbra is a tévedéseidben.
Rendben. Így engedelmeddel, inkább maradok is. :)
A vezetők máshoz sem értenek, mint ahhoz, hogy VILÁGOSAN megmagyarázzák a dolgokat. Amelyik nem magyaráz világosan, az nem jó vezető. Orbán is nézd csak meg, milyen világosan megmagyaráz mindent. Mindent! Brüsszel, migránsok, Soros, Gyurcsány, mindenre világos magyarázatot kapunk. Na ugye? Jó vezető. Hitler is ilyen volt, Sztalin is ilyen volt, Putyin is ilyen most. Nagyon világosan meg tudnak mindent magyarázni az arra kapható emberek számára.
Ettől még egyáltalán nem biztos, hogy köze van a valósághoz annak, amiket magyaráznak.
Szerintem befejezhetnéd a hazudozást.
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..
Biztos vagyok abban, itt is te nyomod a diktatúra mosdató propagandát.
16:
Magyarul csaholj már egy magyar oldalon te ganétúró!
És amikor ti cirill betűvel írtok választ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!