Szélsőjobboldaliak, ti tulajdonképpen miért utáljátok a zsidókat?
4: "és ház Jézust ugye tudjuk hogy a zsidók ölték meg"
Jézus maga is zsidó volt. Most akkor a szélsőjobboldali álkeresztények azon pampognak, hogy egy zsidót megölt a többi zsidó?
Egy korábbi vagyok. Még hozzátenném, szerintem nem olyan jó dolog megölni 100 millió embert (de lehet, hogy 150 milliót). Tény, hogy gyakorlatilag ez a nép hozta létre a kommunista eszmét és rendszereket. Nálunk 100%-ban. Nem kellett volna minden létező népet kiirtaniuk az ókorban, keresztényeket, rómaiakat, görögöket ölniük. A palesztinok földjét sem kellett volna elvenniük. Nálunk jelenleg több 100 ezer embert túrnak ki jól fizető pozíciókból, és mivel ők vannak hatalmon, ők teszik tönkre a magyar gazdaságot. 1918-ban sem kellett volna tönkretenniük a hadsereget, mert bizony jelentős területeket megvédhettünk volna. Több 100 ezer embert sem volt jó meggyilkolni a 40-es években, a málenkij robot, a Kádár-rendszer, az ávh.
Az viszont kérdés, lehet-e általánosítani egy nép elenyésző részének tetteiért. Azzal együtt, hogy Izraelben már a jelentős részük megszálló, és a többiek sem tűnnek kifejezetten jó embernek általában.
Szerintem az antiszemiták, szélsőjobbosok egyszerűen a bűnök ellen vannak. Másokat érdekes módon nem utálnak mindenhol.
17-es, ezer évek óta gyűjtik össze a rabbik magyarázatait, "bölcsességeit". Ezek legtöbbje parancsolat magyarázat, tóra magyarázat, értelmezés stb. Eléggé jól megvilágítja a kiválasztott nép hozzáállását más népekhez. Törvények, parancsolatok és az azokhoz tartozó értelmezések vannak benne, rabbik által. A talmudot minden vallásos zsidó elfogadja, azt iránymutatásnak tekintik. Érdemes olvasgatni.
16#
Ja, az meg hogy mit szoktak mondani róla😂? Azt meg úgy hívják HASBARA. Ennek is utána nézhetsz nyugodtan.
16#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!