Láttál már utcán, boltban, bármilyen nyilvános helyen Fidesz-Kdnp tagokat, kormánytagokat?
Figyelt kérdés
pl Orban, Semlyén, Rogán, Kövér, Szijjártó, stb.
Hol és kit láttál?
Nem kampány esemény es nem politikai rendezvényre gondolok, de lehet ez állatkert, benzinkút, pláza, strand, stb.
2022. máj. 13. 03:27
1/13 anonim válasza:
Aréna plázában a dajcstomi a mekdonáldszban 1 szál egyedül táplálkozott a tömegben.
Szép nagyra nőtt ember.
2/13 anonim válasza:
Kocsis Máté.
Nem nagy dolog, én is a nyolcban lakom.
4/13 anonim válasza:
Én mindenhol Orbán Viktort látom.
5/13 anonim válasza:
Még a Gyurcsány-kormány alatt voltam közös rendezvényen Orbán Viktorral (nem politikai rendezvény).
6/13 anonim válasza:
Még fidesz-szavazókat se láttam errefelé. Vannak, csak nem merik vállalni, tudják, hogy sárosak.
7/13 anonim válasza:
6# Mert félnek a ballipsi lmbtqxyz propaganda terrortól hátha megbuzíccsák őket vagy eroszakkal átoperálják.
8/13 anonim válasza:
#7: Utána meg elviszik őket Ukrajnába katonának, mint azt minden rendes fidesz-szavazó tudta, mer mondták a tévébe és akkor biztos igaz.
9/13 anonim válasza:
Lendvait láttam a Ferencieken egyszer, illetve Gulyást, konkrétan szembe jövő autóban.
10/13 anonim válasza:
Ja bocsi, Lendvai csak parlamenti tag :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!