Miért van itt ennyi balliberális?
Figyelt kérdés
Folyamatosan lökik a 444-es zagyvaságokat.2022. máj. 11. 17:37
2/14 anonim válasza:
Szerintem többségében ezek az emberek nem"balliberális"-ok, hanem csak független, gondolkodni tudó magyarok.
3/14 anonim válasza:
A fidesztálib logika szerint mindenki balliberális, aki nem fideszes.
4/14 anonim válasza:
Aki nem ért egyet a Fidesszel, az nem automatikusan balliberális.
Mondjuk a "balliberális" szót eleve a fideszesek szokták használni, és ők bizony mindenkit annak mondanak, aki nem fideszes.
Ez az oka annak, hogy úgy érzed sokan vannak.
5/14 anonim válasza:
Mit jelent konkrétan, hogy "balliberális"? Mert azt értem, hogy liberális, de egybe a kettőt nem. Ez is Adam Smith nevéhez fűződik?
6/14 anonim válasza:
Én pl. konzervatív demokrata vagyok csak a fidesz nem konzervatív és demokrata párt. Így marad az ellenzék. Ne feledjük egy ballib demokrata is jobb mint egy jobboldali autokrata.
9/14 anonim válasza:
7: azok az oroszpárti trollok, akiket fizetnek
10/14 anonim válasza:
Mert ez a divat, trendi. Én önmagam vagyok és így teljesen hidegen hagynak a trendi dolgok. :) Engem nem irányit egy média sem, de még a divatdiktátorok sem. :) Nem hagyom senkinek sem, hogy befolyásoljon. :) Van önálló véleményem és tetszik, hogy egyeseknek nem tetszik, amit mondok, közben idegesek, mert mindig nekem lesz igazam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!