Horvátországban egyszer felmerült a V4-ekhez való csatlakozás ha meg történne járna valami előnnyel a tagok számára?
Most lérlek tekintsünk el attól hogy az egész EU egy káosz a V4 is egyre jobban húz szét
(a csehek már egy ideje sz@rnak bele a szövetségbe, a szlovákok csak vannak maguknak és ha kell vakon követik a cseheket, a lengyelek meg most épp el vannak foglalva kelettel mi meg ingázunk nyugat és kelet közt de ettől most próbáljunk eltekinteni és nézzünk úgy a helyzetre hogy ez egy működő szövetség az EU-n belül.)
"Amúgy ahelyett hogy a kérdésemre válaszolsz már megint bele szövöd ezt a kicseszett hülyeséget amit áraszt magából ez az oldal."
Te feltettél egy kérdést a V4-ről. Én pedig levezettem, hogy hogyan alakulhat jelenleg a V4 sorsa. Azt, hogy te ezt nem tudtad megfelelően értelmezni, arról már nem én tehetek.
Ennyit sikerült mondanod ez meg nem válasz
"MiVeL mI vAlÓsZíNűLeG kIkErÜlÜnK a V4-bŐl, A hOrVáToKkAl kIeGéSzÜlVe A V3, úJrA V4 lEhEt."
A szokásos magyar ellenes f@szsäg ennyi
"A válasz provokatív, a válasz adó csak veszekedni akar
Köszönjük! Moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a választ."
Ennyi innetől kezdve nem foglalkozok veled aki pedig értelmes választ adott annak köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!