Ha Joe Bident, Vladimir Putyint, Hszi Csin-pinget és Jean-Claude Junckert összeeresztenénk egy ketrecharcra, akkor ki maradna állva a végén, hogy a világ ura legyen?
Figyelt kérdés
2022. máj. 7. 20:07
1/12 anonim válasza:
Már miért kellene valakinek is a világ urának lennie.
2/12 A kérdező kommentje:
Ők a négy nagyhatalom vezetői. Aki állva marad, az mindent visz.
2022. máj. 7. 20:12
3/12 anonim válasza:
Bident és Junkert ki is húzhatod:D
4/12 anonim válasza:
Ezek közül Biden elaludna, vagy nem tudná mit kell csinálnia, Junker meg részeg lenne.
A maradék kettő közül kemény a verseny. Egész az elmúlt időkig Putyin bőven jobb kondícióban volt mint Micimackó de újabban fel-felröppennek hírek, hogy betegeskedik. Így Mackó elvtárs nyerne.
5/12 anonim válasza:
biden egy sima pofontól padlót fogna, juncker szintén, ha piás, elesne magától, de ha kapna egy eltévedt sallert, lehet be is hugyozna. putyin és hszi csi ping már érdekesebb. putyin katonai kiképzést kapott, cselgáncsozik, amiben fekete öves, nem tudom hány danos. hszi viszont kínai, ahol az iskolában testnevelés címén kung-fut oktatnak, ha jól tudom és vehetett akár magán úton is órákat és katonai múltja is lehet akár, ezt nem tudom. úgyhogy kettejük közt dőlne el, de én a pénzem hszi csi pingre tenném, mert gyanítom, hogy kungfuzik és azok öregkorukban is halálosak tudnak lenni.
6/12 anonim válasza:
Az b@szna be, ha a világ sorsa azon múlna, ki verekszik jobban...
7/12 anonim válasza:
6# Jaj már. De most játszunk a gondolatokkal:)
8/12 anonim válasza:
Akkor csakis Dr. Professzor Orbán Viktor Mihály miniszterelnök úr!
9/12 anonim válasza:
Az utolsó talpon maradót Orbán lerúgná egy focilabdával és bejelentené, hogy ő nyert.
10/12 anonim válasza:
biden már a ringen is eltévedne egyedül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!