Melyik ország készítette a Besúgó filmet ? Nem láttam a bemutatót, csak hallottam az indulós zenétmeg a szöveget. Az H.O reklámozza. Mi ez a film ? Nem akarom megnézni csak kíváncsi vagyok, melyik országban vannak besúgók ?
Figyelt kérdés
2022. máj. 5. 10:20
1/9 anonim válasza:
Minden országban vannak....nálunk még zöld szám is van, amin bárki betelefonálhat az államnak ha valakiről tud valamit.
2/9 A kérdező kommentje:
De mit ? Én a szomszédomról csak annyit tudok, hogy egy erőszakos fickó. Honnan tudják az emberek, hogy valaki besúgó vagy sem ? Bármit is csinál az a valaki, nyilván nem úgy teszi, hogy a szomszédja is tudjon róla.
2022. máj. 5. 10:31
3/9 anonim válasza:
Észak -Korea. Joo-Szil a főszereplő neve, és dönteni kell, hogy az északi családja, vagy a déli szülei mellé áll-e. Jó film.
4/9 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy jó de nem nézem meg attól függetlenül !
2022. máj. 5. 10:36
5/9 anonim válasza:
Nem film, hanem sorozat, ami a Kádár korszakban játszódik (1985-ben), egyetemisták, állambiztonság. Magyar szereplők, magyar helyszínek vannak benne, így valószínűleg magyar gyártás.
6/9 A kérdező kommentje:
Eddig sem voltam a H.O előfizetője, de ha ilyen a kampányuk nem tudom, hogy ki rendeli meg ! Miért nem 2022 amerikai filmekkel kampányolnak? Akkor már meggondolja az ember ! Az én véleményem: ahol egyazon nemzetben kémkednek az emberek egymás után, az már régen rossz !
Köszönöm a válaszokat !
2022. máj. 5. 10:51
7/9 Koplárovics Béci válasza:
"Miért nem 2022 amerikai filmekkel kampányolnak? "
Mert nem csak az agyatlan zombikat szeretnék előfizetőnek. Tény, hogy belőletek van igazán nagy bevételük...
8/9 A kérdező kommentje:
Belőlem ugyan nincs bevételük ! Neten keresek filmeket és sokat olvasok ! Erre varrj gombot ! De lehetne jó filmeket leadni nem a 20 éves már agyonuntakat újra meg újra !
2022. máj. 5. 13:31
9/9 anonim válasza:
Olvasgassál még egy kicsit, több ezer éve vannak erre módszerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!