Oszáma bin Láden már rég halott volt, amikor 2011-ben az USA (állítólag) megölte?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 21. 18:35
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
24 szavazat
1/9 anonim válasza:
Olyat is olvastam, hogy Osama volt Obama is...
2/9 anonim válasza:
Puzsérnak volt ebben egy jó kis elbeszélése, megéri rákeresni.
3/9 anonim válasza:
4/9 anonim válasza:
Hááát...
Elég "furcsának" találtam, hogy csak úgy a tengerbe dobták a testét.
5/9 anonim válasza:
#4 Azért dobták a tengerbe, hogy ne legyen a sírja zarándokhely.
7/9 anonim válasza:
Pedig van abban valami amit 5-ös mond. Tudod ezen okból kifolyólag nincs meg Adolf holteste sem, még csak azt sem mondták meg hol szórták valamely folyóba a hamvait, ha voltak egyeltalán hamvai.
De ha nincs holtest akkor megfelel más is:
Tudod kedves Adolfnak tegnap volt a szülinapja, és ha már zarándokolni nincs hova akkor szülőföldje kedveskedik a kedven ételévek :)
Barátaim mesélték hogy ilyenkor pár óránként összeszedik és elhordják a virágokat Braunauban, nehogy bizonyos népek megbotránkozzanak.
8/9 anonim válasza:
Az a baj, hogy még le se lőtték, de már bedobták a tengerbe.
9/9 anonim válasza:
en azt nem ertem miert nem kinoztak meg elsonek, es szedtek volna ki belole informaciokat, es majd utana megolni ha van kedvuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!