Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Más is úgy van hogy mióta...

Más is úgy van hogy mióta ilyen szinten nyomják a propagandát, azóta nagyon unszimpatikus váltak számára az ukránok?

Figyelt kérdés
Nem hinném hogy én vagyok az egyetlen akinél visszafele sült el a propaganda.
2022. ápr. 19. 22:21
 1/7 anonim ***** válasza:
82%

Az elnök egy színész.

A megtévesztés, a propaganda mestere.Ez az eredeti szakmája.

A színészet arról szól,hogy eljátszod a rád szabott szerepet.Ha kell lefogysz,ha kell meghízol, a hitelesség érdekében mindent elkövetsz.

2022. ápr. 19. 22:25
 2/7 anonim ***** válasza:
79%

Nekem előtte is ellenszenvesek voltak.

Az elnökük követelőzései, meg hazánkra tett megjegyzései tényleg csak rontottak a megítélésükön.

2022. ápr. 19. 22:30
 3/7 anonim ***** válasza:
87%

Az ukránok egy tetü banda. 30 éve sem tudott úgy átmenni egy magyar kamion ukrajnán hogy az ukrán rendőrök le ne húzták volna.

Akkor úszta meg a magyar a legolcsóbban ha volt nála néhány karton cigaretta. Ha nem volt jattos mindenbe belekötöttek.

Ez az elmúlt években sem változott.

2022. ápr. 19. 22:31
 4/7 anonim ***** válasza:
84%
Igen, én is így vagyok vele. Meg hogy üzenget a Zelenszkij, meg a Klicsko
2022. ápr. 19. 22:41
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Nemtom, nem találkozok semmilyen propagandával se innen, se onnan.
2022. ápr. 19. 23:04
 6/7 anonim ***** válasza:
19%

Nem tudom, de nagyon debilnek kéne lennem, hogy én is röhögő fejeket rakjak ki face-n az ukrajnai háborús hírekre.

A katonákat leszarom, de az ártatlan civileket, meg ahogy most élnek ott....aki ezen röhög, az megpusztulhat a legtetűbb módon.

2022. ápr. 20. 01:46
 7/7 anonim ***** válasza:
77%
DE a Nyugat beveszi. Szóval jól csinálja.
2022. ápr. 20. 05:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!