Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Láttátok már az új lejárató...

Láttátok már az új lejárató videót M.O-ról?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=6oiFv6WNHZY

Félreértés ne essék, ha a kritika jogos, el kell fogadni. De hogy "a kormánynak hozzáférése van a kontaktjaimhoz és az sms-eimhez"??

Mi van???

A titkosszolgálatok, persze, de az amcsiknál még az is durvább, erre idejönnek hipokrita mód szörnyülködni??

Hozzá teszem, ez az a csatorna, ahol az amerikai háborús bűnök említésénél úgy nevettek mint valami k.rva nagy poénon, de persze, szegény feketék...

B+ ide süllyedt az AEÁ, vagy eddig is ilyen mélyen volt és csak nekem nem tűnt fel?

(A videó első fele a republikánusokról szól, azt le van ejtve... )

#hazugság #demokrata #Demokrácia export #Romlott USA
2022. ápr. 17. 17:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A digitalizáció korában mit várunk. Mindenki lehallgat mindenkit. Miért olyan meglepő ez. A második világháborúban is működött ez. Most meg mit csodálkozik mindenki, hogy az állampolgárokat is lehallgatják.

Titokban már én os csináltam hangfelvételt, csak, hogy ha átakarnának verni, fel tudjam használni....

2022. jún. 6. 13:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!