Nem undorító ez hogy a magyarság putyinnak ad igazat?
A coviddal is ez volt.
Soha nem is létezett, csakhát a gyíkemberek a zsidók meg a háttérhatalom elterjesztette ezt a nyilvánvaló hazugságot, hogy léteznek vírusok.
Sőt az usa meg a bilgéc is gyanús.
Ukrajnában nincs háború, senki se halt meg, a hullazsákban még mozognak stb. Többi is kamu videó.
De ha igen akkor is putyin az orbán főnöke. Amíg nem a magyarokkal csinálják addig szuper, ettől is csak jobb lesz.
Undorító
Ennyi hüölyeséget azért kérdező kevesen állítanak, de én attól szoktam hülyét kapni, hogy "Miért nem teszik le a fegyvert az Ukránok?" meg "Zelenszkij egy tömeggyilkos -Miért? -Mert harcol!"
gyakorlatilag pont azok az elvileg nemzetben gondolkodó, meg a hazáért küzdők azok, akiknek az érve az, hogy a nemzet meg a haza jelentéktelen, és miért nem lesznek boldogok az ukránok, ha egy másik ország elnyomása alatt élhetnek, ki érti ezeket a hülyéket?
Ennyire vad szövegeket én még a legkozmopolitább liberálistól se hallottam soha. Döbbenet, hogy sok elvileg hazafi meg nemezti érzelmű gyakorlatilag pont a hazaszeretet nem érti! Vagy nem akarja érteni...
Sokat ér a hazaszeretet ha közben elpusztul az egész nemzethi érzelmű ország.
Olyan ez mint amikor a patkány leáll harcolni a medvével.
Közben kihal az egész faj, de a főpatkány a fa tetején továbbra is követeli a fegyvereket.
Nem, mivel Putinnak van igaza."
Ha most rád robbanna a ház, akkor is azt mondanád hogy neki van igaza?
Undorító vagy.
Putyinnak van igaza.
Amerika szűnjön meg létezni.
Zelenszkij meg vonuljon sárgaházba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!