Mit gondoltok erről a mostani liberális világról?
Nézd, évszázadokon keresztül el voltak nyomva a nők, a kisebbségek, mindenki, aki a hetero fehér embernek nem tetszett. A világ legliberálisabb országaiban, mint pl. az USA államai, nem is olyan régen még úgy bántak a feketékkel, mint a kutyákkal.
Most nem tudom, mi bajotok van. A történelem kiegyenlíti önmagát, ennyi.
"Nézd, évszázadokon keresztül el voltak nyomva a nők, a kisebbségek, mindenki, aki a hetero fehér embernek nem tetszett."
Magyarországra ez pl pont nem igaz.
(Az egyik ilyen "vicces" ballépés volt amikor a női jogok ellen küzdő Svájcba, elküldték a magyarok a legjobb diplomatájukat; egy nőt. És egyszerűen nem értették hogy mi a bajuk vele a svájciaknak. )
De jó tudni hogy ezek szerint mi túl fejlettek vagyunk a nyugathoz. 😂
"A világ legliberálisabb országaiban, mint pl. az USA államai, nem is olyan régen még úgy bántak a feketékkel, mint a kutyákkal."
Ez igaz. De ez az ő problémájuk, nem kell "demokrácia export" ide.
"Most nem tudom, mi bajotok van. A történelem kiegyenlíti önmagát, ennyi."
Mindig úgy kezdődik hogy "csak visszaütöttem".
"Magyarországra ez pl pont nem igaz."
De.
"Ez igaz. De ez az ő problémájuk, nem kell "demokrácia export" ide."
Hol van itt demokráciaexport?
"De."
Nem. Nem az. Attol hogy ezt mondod, nem lesz igaz.
"Hol van itt demokráciaexport?"
Amikor az usa a szennyét akarja más országokra rákenni kultúrálisan vagy fegyveresen azt szlengben "demokrácia exportnak" hívjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!