Mi volt a legdurvább felvétel amit a mostani háborúról láttál?
Figyelt kérdés
Egy néhény halottas, véres, kegyeletsértő gyomorforgató felvételt láttam neten. Amik se kitakarva, se letiltva nincsenek. Ez érdekes.
Akkor annyi erővel az elkövetett erőszakok is felkerülhetnek netre? Láttatok ilyet?
2022. ápr. 8. 07:12
1/5 anonim válasza:
Amikor az ukrán katonák szándékosan lövöldöztek az orosz hadifoglyokra.
2/5 anonim válasza:
Egy olyat láttam ahol hullák vannak kiterítve, egyiknek orrtól felfelé hiányzott a feje.
3/5 anonim válasza:
Ahogy Márki-Zay hörögve követeli, hogy küldjünk katonákat a háborúba. Azt nem lehetett alulmúlni!!!
4/5 anonim válasza:
Nem láttam semmit, mindig ki vannak pixelezve a durva részek.
5/5 anonim válasza:
Én is talán azt, ami az azovosokból maradt, miután találkoztak orosz erőkkel. Persze megérdemelték, de durva.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!