Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Toroczkai Laszlo melto miniszt...

Toroczkai Laszlo melto miniszterelnok jelolt lesz Orbannal szemben 2026-ban?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 4. 17:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
#9. Hagyd, látszik hogy egy kicsit meg van zakkanva szerencsétlen...
2022. ápr. 4. 17:53
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

5-ös Igazából, itt egyedül te okoskodsz, miközben a másra mondod hogy okoskodik. Na, én meg a hozzád hasonló embereken nevetek. A tipikus gyakoris virológus-politológus-közgazdász-történész-mérnök-filozófus, fotel professor emeriti. :-)

Mit okoskodtam én hülye gyakoris? Te csinálod itt a megmondó embert. Írod a sok hülyeséget az oldalon mintha politikus lennél, közben meg targoncát vezetsz az audiban. Szánalmas.

2022. ápr. 4. 17:57
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen de nem 26 ban! én véleményem szerint:

22 ben parlamentbe jutás a cél!

26 ban sokkalta erősebbé válni a cél!

30 ban pedig kormányváltás a cél! :)

2022. ápr. 4. 18:17
 14/17 anonim ***** válasza:
73%

4es vagyok

12, tudom, hogy ez egy anonim oldal, de legalább azt vennéd észre, hogy nem ugyanazzal az emberrel veszekedsz. Én ugyanis a 4e sóta most írok először.

De tökre egyetértek az előttem szólóval, azon kívül, hogy beszólsz másoknak, te mit tettél hozzá a kérdéshez? És mivel vagy jobb bármelyik gyakorisnál a Politika kategóriában?

6, az idei választások alapján én még csak összehasonlítani se tudnám a baloldalt a Mi Hazánkkal. Ennek az az oka, hogy a baloldal 6 pártból állt össze, amiből az egyik egy mérsékelt jobboldali, és kettő magát centristának valló. És mindezt egy mérsékelt jobboldali miniszterelnök-jelölt alatt. Gyakorlatilag teljes katyvasz, a Fidesz ellepontozásán kívül nem is tudott különösebben semmit felmutatni abban a kérdésben, hogy "kik vagyunk mi".

Az ígéreteiket tekintve tényleg kicsit messzire mentek, hogy kb mindenbe a Fidesz fölé licitáltak. Megduplázni a támogatásokat, másfélszerezni a béreket stb.... mintha végtelen pénze lenne a kormánynak, főleg egy gazdasági válság küszöbén.

2022. ápr. 4. 18:32
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

6, az idei választások alapján én még csak összehasonlítani se tudnám a baloldalt a Mi Hazánkkal. Ennek az az oka, hogy a baloldal 6 pártból állt össze, amiből az egyik egy mérsékelt jobboldali, és kettő magát centristának valló. És mindezt egy mérsékelt jobboldali miniszterelnök-jelölt alatt. Gyakorlatilag teljes katyvasz, a Fidesz ellepontozásán kívül nem is tudott különösebben semmit felmutatni abban a kérdésben, hogy "kik vagyunk mi".

Az ígéreteiket tekintve tényleg kicsit messzire mentek, hogy kb mindenbe a Fidesz fölé licitáltak. Megduplázni a támogatásokat, másfélszerezni a béreket stb.... mintha végtelen pénze lenne a kormánynak, főleg egy gazdasági válság küszöbén.

Most ettől intelligensnek érzed magad mert okoskodtál pár sort? Való életben senki vagy, közben egy anonim oldalon meg próbálod kiélni magad mintha te lennél a Deák Dániel.

2022. ápr. 4. 18:46
 16/17 anonim ***** válasza:
#13 Az a baj, hogy 2030-ra már elkerülhetetlen lesz a nemzethalál. (Mondjuk lehet, hogy már most is az.)
2022. ápr. 4. 19:20
 17/17 anonim ***** válasza:

16, hát innen nézve te vagy az egyeten aki itt nagyon ki akarja élni magát.

Vagy te csak a "nem tudom" választ fogadod el hiteles válasznak? Elég hamar meghalna az oldal..:D De a nagyobb kérdés, hogy vajon te minek vagy itt.

2022. ápr. 4. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!