Mennyire szabályos, ha nem adtak a szavazáshoz borítékot, csak a szavazólapokat?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 3. 12:24
2/8 anonim válasza:
Teljesen. A boríték opcionális, nem kötelező.
3/8 anonim válasza:
Nyilván nem a borítékon múlik, mert ha szabálytalan lenne, akkor a pártoktól delegáltak szóvá tették volna.
5/8 Deff válasza:
Az átjelentkezetteknek kötelező a boríték, másoknak tudtommal nem. Onnantól hogy bedobtad, urnanyitásig már senki sem tud hozzányúlni.
6/8 anonim válasza:
Kötelező felkínálniuk, nem kötelező élned vele. Én nem kértem, direkt jeleztem, mégis odaadták, de mondták, hogy nem kell beletenni, ha nem akarom. Voltam többször szavazatszámláló másik körzetben, mi ott nem adtunk annak, aki nem kért, de mindenkinek felkínáltuk. Így lenne szabályos, de ez csak figyelmetlenség a részükről, nem csalási kísérlet.
7/8 anonim válasza:
En sem kaptam de szoltam es elvettem az aszralrol mert bizonytalan voltam szabalyos e. Amugy en sem latom ertelmet.
8/8 A kérdező kommentje:
Rendben van, megnyugodtam. Értelmét én sem látom az újabb papírszemétnek, csak nyugtalanított, hogy szabályos-e. :)
2022. ápr. 3. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!