Sokan miért gondolják azt hogy vége van a koronahisztinek?
Konkrétan most sem fejezték be, a deltakron meg a BA(zdmeg).2 variánsok "tarolnak". Hogy bírják még is sokan azt gondolni hogy ősszel nem kezdik el megint a terrort újra? Ez a háttérbeszorulás is csak a háború miatt van, közben a WHO sunyiban aláíratatott az országokkal egy szerződést hogy világszinten ők kezeljék a járványokat, kényszeroltásokat.
Tavaly is eljátszották ilyenkor a nagy feoldásosdit és mi lett a vége?
1. Rosszul hasznalod a szot. A natha is koronavirus. Ez itt egy covid19 virus.
2. Nincs hiszti, valos veszely van/volt es ezt nem a mainstream mediabol tudom hanem mert ott vagyok a tuzvonalban mar 2 eve.
3. A most elterjedt virus mutacio mar sokkal kevesbe veszelyes mint barmelyik korabbi, ezt katom itt a korhazban is es a statisztikakban is.
4. Ne akars megtudni hogy milyen amikor egy ilEn virus ramegy a tudodre es szep lassan megfulladsz…
Azért gondoljuk, mert az omikron kapcsán (meg szimplán az eltelt idő miatt) a népességnek olyan óriási hányada kapta el, és gyógyult ki belőle, hogy most már nem lehet a népet hülyíteni. Mindenki tudja, hogy ha nem vagy 90 éves vagy 160 kilós cukorbeteg, aki 20 éve nem mozdult ki a házból, akkor teljesen ártalmatlan.
Próbálkozni biztos fognak még, de már nem fél senki, meg nem hiszi el senki, hogy kell a hetvenkettedik oltás, és lesz ellenállás bőven.
Szerintem is csak átmeneti ez a nyugalom.
Az uniós digitális Covid-igazolványról szóló rendelet meghosszabbítása még napirenden van, már több mint 120 ezer vélemény érkezett rá:
Kaliforniában sem lesz jó világ, ha megszavazzák az új törvényeket, pl. iskolásoknak kötelező lesz a covid elleni oltás:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!