Első szavazásomhoz honnan tudok tájékozódni?
Kire tudok szavazni, pártleírás stb.
Sajnos nem vagyok otthon a témában, mivel nem találtam megfelelő portált ahonnan tudnék tájékozódni, viszont szeretnék szavazni és azt tudatosan megtenni. Köszi a segítséget
U.i.: nem tudom mennyire kellett volna gimnázium során ennek szóba esnie, de én hiányoltam, erre is fontos lenne felkészíteni a fiatalokat. Téged felkészítettek az első szavazásodra?
Szerencsére az ellenzéki összefogás vásárolt Google hirdetési helyet és egyébként is az előválasztás miatt velük van tele az összes találati oldal.
Olyan előzékenyek és aranyosak, hogy még az email címedet és a telefonszámodat is elkérik és utána még azt is, hogy hozz magaddal 3 embert, kiket jelölsz meg, öcsi, hugi, szülő, anyós, stb...
Majd kapsz egy emailt személyesen Márki-Zay Pétertől, aki még Google térképet is csatol hozzá, hogy a lakóhelyedtől hogyan jutsz el a szavazókörzetedbe ÉÉÉS még azt is leírja, hogy ki az egyéni jelölted, akire szavaznod kell (természetesen az ellenzéki összefogás jelöltje).
Szóval javaslom inkább a FÜGGETLEN nemzeti választási iroda honlapját, akik nem vásároltak Google hirdetési helyeket és nem dobtak össze ilyen trükkös spamelő és adathalász oldalt... De mit is várunk egy marketingestől, aki az USA-ban tanult...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!