Ennyit a választás tisztaságáról ?Kidobott levélszavazatokat találtak Marosvásárhely mellett egy szemétlerakónál. A kollégánk által látott levélszavazatokon az ellenzékre húzták be az X-et.
2: Ha valaki nem bízik a "Fidesz szimpatizánsban", akkor simán elviheti a postára.
A videón én ki nem töltött ívet láttam, nyilván a fel nem használt lapokat kidobták és ennyi. Magyarországon is ki fogják dobni a fel nem használt, le nem pecsételt ilyen lapokat és kész.
Imádom, hogy az agymosottak még a valóságot is tagadják :DDD Videó és képek vannak, de "ez provokáció" :DDDDDDDDDDD
Mondjuk nem tudom mit várok attól, aki szerint a fel nem használt szavazólapokat egy építkezés sittje közé szokták dobni, nem pedig az NVI-nek küldik vissza plombálva, jegyzőkönyvvel együtt megsemmisítésre.
"Magyarországon is ki fogják dobni a fel nem használt, le nem pecsételt ilyen lapokat és kész."
A fel nem használt szavazólapokat megsemmisítik helyben és nem az út szélére dobják! Nem is értem hol halottál ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!