Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Aki nem megy el szavazni "há...

Aki nem megy el szavazni "há mer nincs kire" miért nem szavaz inkább érvénytelenül, mondjuk egy nagy nemi szervet rajzolva a lapra? Ezzel tudná jelezni, hogy érdekelné a választás, de nincs olyan párt, akire szívesen leszavazna.

Figyelt kérdés

2022. márc. 30. 11:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
39%

Kezdjük ott, hogy a felvetésed borzasztóan primitív.Másrészt értelmetlen.Kár lenne ennyi energiát elpazarolni egy ilyen felesleges, primitív cselekedetre.

Az érvénytelen szavazás f.sz rajzolgatás nélkül is felesleges.Én ebből nem azt a következtetést vonnám le, hogy a szavazót nem érdekli a választás-hiszen elment a szavazókörzetébe, szavazott-hanem azt, hogy annyira buta, hogy még érvényes szavazatot sem tud leadni.

Ha pedig valaki kukit rajzol az üres szavazólapra, akkor félő, hogy még utólag kitöltik helyette...

2022. márc. 30. 11:36
 12/18 Dzsonszi ***** válasza:
77%

Kérdező: "Látom itt sok értelmetlen ember van."

Szintén kérdező: "miért nem szavaz inkább érvénytelenül, mondjuk egy nagy nemi szervet rajzolva a lapra?"

Te azt nagyon értelmes lehetsz, hogy csak azért állnád ki a sorodat, hogy falloszokat rajzolj a szavazólapra xd

2022. márc. 30. 11:38
 13/18 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem ha f..szt rajzolsz, akkor azt Fidesz szavazatnak veszik.
2022. márc. 30. 11:40
 14/18 anonim ***** válasza:
43%

"Elmész szavazni, de érvénytelenül voksolsz -> érdekel a választás, de nincs kire szavazni."

Ennek pontosan ugyanannyi értelme van, mint nem elmenni.

Maximum annyi különbséggel, hogy így verheted a melled meg a farkad hogy te aztán felelős szavazó vagy mert elmentél szavazni, miközben pont ugyanúgy nem csináltál semmit mintha otthon maradtál volna.

2022. márc. 30. 11:44
 15/18 bbenjoe ***** válasza:
54%

= Bármit is gondolsz bármelyik pártról, légyszives ne szavazz érvénytelenül! Az ugyanis nagy kicseszés a szavazatszámlálókkal, akik reggeltől estig ott dekkolnak így is.

Az érvénytelen szavazólapokat ugyanis meg kell jelölni, mindegyiket egyesével alá kell írnia az összes számlálónak, és persze külön be kell őket vezetni a jegyzőkönyvbe is.

2022. márc. 30. 11:45
 16/18 anonim ***** válasza:
80%
Mindenki lopni akar, de nincs olyan párt aki azt támogatná, hogy végre én is lopjak 😥
2022. márc. 30. 12:39
 17/18 anonim ***** válasza:
71%

Azt megértem, ha a nagyokra nincs kedve szavazni az embernek.

De legalább az MKKP-ra nyomhatna egy szavazatot, ők aztán tényleg az a fajta párt, ami nem zavarja be a hatalmi harcokat, de be tudna dobni pár hasznos ötletet.

2022. márc. 30. 12:59
 18/18 anonim ***** válasza:

Igazából mennék szavazni. Csak hát reggel 6tol este 6ig dolgozok. Csak 16kor engednének el szavazni. Nekem meg 100km-el arrébb kéne menni szavazás miatt. Tömegközlekedéssel. Mire odaérek, elmúlt 7 óra.

Szóval fájó szívvel, de most le kell *zarnom a szavazást. Nem tudok időben eljutni. Kocsi nincs. Talán 4 év múlva nem lesz ilyen a helyzetem.

Amúgy ellenzékre szavaztam volna. Most lesz az első alkalom, hogy kihagyok egy szavazást.

2022. ápr. 3. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!