Amennyiben nyer az összefogás és csatlakozunk az Európai Ügyészséghez, akkor elképzelhető, hogy nálunk is visszamenőlegesen kivizsgálják a korrupciógyanús ügyeket és lecsukják a bűnösöket egészen miniszteri szintig, mint Romániában?
Figyelt kérdés
2022. márc. 28. 20:37
1/7 anonim válasza:
Románia?
Ne menősködj.
Mi Magyarország vagyunk 😅
2/7 anonim válasza:
Akkor én húzok ebből az országból, ha a ballib prédájává válik, mert abból egy putri lesz.
4/7 anonim válasza:
Ez az Európai Ügyészség erősen túl van értékelve. De azért Cseh Katalint és bandáját lecsukathatják persze.
5/7 anonim válasza:
20:45
“Ez az Európai Ügyészség erősen túl van értékelve. “
Akkor tessék belépni? Miért nem léptek be? 😄
6/7 anonim válasza:
Sajnos visszamenőlegesen nem:
7/7 anonim válasza:
Sajnos én is úgy tudom hogy visszamenőlegesen nem, a csatlakozástól kezdve viszont nem lenne több lopás, korrupció stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!