Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Elmész szavazni?

Elmész szavazni?

Figyelt kérdés

2022. márc. 24. 19:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem rajtam múlik. A fideszre azavaznék, de úgyis nyer a szavazatom nélkül is. Szóval fideszesek maradjatok otthon, mert nélküled is nyer a fidesz. (Papíron)
2022. márc. 25. 15:22
 12/13 anonim ***** válasza:

Szívesen elmentem volna most, de úgy fest, hogy idén nem megyek, mert bár három éve bejelentettem a lakcím változást, az illetékek szedegetésén kívül semmit nem lehet érzékelni a közigazgatás működéséből. Elméletileg kellett volna már kapnom valamilyen értesítést a közelgő választással összefüggésben, de borítékolható, hogy ha küldtek is ilyet, akkor az a már sok éve nem aktuális régi lakcímemre ment. Nyitott kérdés csak az marad, hogy miért kell ez esetben időt töltenie embereknek azzal, hogy ki-, be-, átjelentkezzenek - vagy bármi, - ha évek (!) távlatában nem érzékeli a közigazgatás, hogy megváltozott valami az adófizető állampolgárának életében?

Igazából semmi ok az aggodalomra, mert azt viszont már tegnap előtt érzékelnék, ha tartoznék a navnak 32 forinttal, - a többi meg nem számít!

2022. márc. 26. 08:55
 13/13 anonim ***** válasza:
Első szavazóként Összefogás.
2022. márc. 28. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!