Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi hazánkos szavazók miért...

Mi hazánkos szavazók miért ennyire magabiztosak? Tényként kezelik, hogy simán bejutnak, sőt 10%-ot jósolnak, amihez kb. 600 ezer szavazat kellene. Hol van ennyi támogatújuk?

Figyelt kérdés

2022. márc. 21. 18:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
49%

#10 vagyok

"280 ezren" t akartam írni, elírtam! de az a 10 ezer mindegy szerintem

2022. márc. 21. 19:18
 12/19 anonim ***** válasza:
66%
2 hetes Vidi,600e megtekintés szia🖐️
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
 14/19 Koplárovics Béci ***** válasza:
73%

"dúró dórát 290 ezren követik, ez mellett Toroczkai youtube csatornáján 150 ezren vannak majdnem, ha csak azt vesszük alapul hogy minden Mi Hazánk szimpatizáns követi facebookom dúró dórát akkor majdnem a fele megvan"

Ez szép és jó (tegyük fel, hogy nem kamuprofil a fele, merthát miért is lenne az??!?), de a szavazáshoz fel kell állni a fotelből, nem csak kütyüket kell nyomkodni... És előbb fog a 92 éves, sánta Pityu néni elmenni szavazni a fideszre, mint ifj. Vér István kötöttfogású Rozsdásrákolló-alkalmazott, Facebook és Insta modell a "Mi" hazánkra.

2022. márc. 21. 19:22
 15/19 anonim ***** válasza:
48%

A Mi Hazánknak volt olyan tüntetése ahol több mint 10 ezren voltak, ezzel szemben a baloldalnak a tüntetésén 20 ezren voltak (úgy hogy 200 buszt béreltek fel) :)

2022. márc. 21. 19:46
 16/19 anonim ***** válasza:
81%

Mi Hazánkos vagyok de óva intek mindenkit a túlzott magabiztosságtól!

Lehetünk optimisták de ne igyunk előre a medve bőrére mert ha túl magasan van a léc abból nagy lehet a pofáraesés.

Én olyan 7 % ot jósolok de ha bejutunk az már jó eredmény.

2022. márc. 21. 19:48
 17/19 D-Mano ***** válasza:
84%

Én tavaly tavasz elején egy erős 5%-ot láttam a Mi Hazánknál. Tavaly nyár végére már a minimum 7-8%-ot (de már akkor is inkább 10%+-t). Most ott tartok, hogy valószínűleg 12-18% közötti listás eredményt is elérhetnek.

Miért?

A volt ős Jobbikosok 90%-a biztosan a Mi Hazánknál van. Az enyhén néppártosodott Jobbik szavazói egy nagy része is a Mi Hazánknál van már. (A Mi Hazánk többek közt azért tetszik nekem is, mert eléggé konszolidált: kiforrott és sok fölösleges szélsőségtől mentes; és nem levegőbe beszélő- amilyen a régi Jobbik még nem volt.)

Sok Fideszest láttam, aki áttpártolt a Mi Hazánkhoz, és, ha nem is sok, de észre vehető mennyiségű Ellenzéki Összefogáshoz közel álló szavazót is képes volt maga mellé állítani.

És végül: olyanokat is mozgósítani tudnak, akik többedik ciklus óta nem szavaztak.

2022. márc. 21. 21:38
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

ez kiváló meglátás!

2022. márc. 21. 23:10
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak azt nézzük, hány ember várja hogy valaki tegyen lépéseket a cigány probléma megoldása felé, már be fognak jutni

16#

Igazad van.

Csak óvatosan, annál nagyobb lesz a meglepetés.

2022. márc. 22. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!