Mi hazánkos szavazók miért ennyire magabiztosak? Tényként kezelik, hogy simán bejutnak, sőt 10%-ot jósolnak, amihez kb. 600 ezer szavazat kellene. Hol van ennyi támogatújuk?
#10 vagyok
"280 ezren" t akartam írni, elírtam! de az a 10 ezer mindegy szerintem
"dúró dórát 290 ezren követik, ez mellett Toroczkai youtube csatornáján 150 ezren vannak majdnem, ha csak azt vesszük alapul hogy minden Mi Hazánk szimpatizáns követi facebookom dúró dórát akkor majdnem a fele megvan"
Ez szép és jó (tegyük fel, hogy nem kamuprofil a fele, merthát miért is lenne az??!?), de a szavazáshoz fel kell állni a fotelből, nem csak kütyüket kell nyomkodni... És előbb fog a 92 éves, sánta Pityu néni elmenni szavazni a fideszre, mint ifj. Vér István kötöttfogású Rozsdásrákolló-alkalmazott, Facebook és Insta modell a "Mi" hazánkra.
A Mi Hazánknak volt olyan tüntetése ahol több mint 10 ezren voltak, ezzel szemben a baloldalnak a tüntetésén 20 ezren voltak (úgy hogy 200 buszt béreltek fel) :)
Mi Hazánkos vagyok de óva intek mindenkit a túlzott magabiztosságtól!
Lehetünk optimisták de ne igyunk előre a medve bőrére mert ha túl magasan van a léc abból nagy lehet a pofáraesés.
Én olyan 7 % ot jósolok de ha bejutunk az már jó eredmény.
Én tavaly tavasz elején egy erős 5%-ot láttam a Mi Hazánknál. Tavaly nyár végére már a minimum 7-8%-ot (de már akkor is inkább 10%+-t). Most ott tartok, hogy valószínűleg 12-18% közötti listás eredményt is elérhetnek.
Miért?
A volt ős Jobbikosok 90%-a biztosan a Mi Hazánknál van. Az enyhén néppártosodott Jobbik szavazói egy nagy része is a Mi Hazánknál van már. (A Mi Hazánk többek közt azért tetszik nekem is, mert eléggé konszolidált: kiforrott és sok fölösleges szélsőségtől mentes; és nem levegőbe beszélő- amilyen a régi Jobbik még nem volt.)
Sok Fideszest láttam, aki áttpártolt a Mi Hazánkhoz, és, ha nem is sok, de észre vehető mennyiségű Ellenzéki Összefogáshoz közel álló szavazót is képes volt maga mellé állítani.
És végül: olyanokat is mozgósítani tudnak, akik többedik ciklus óta nem szavaztak.
Ha csak azt nézzük, hány ember várja hogy valaki tegyen lépéseket a cigány probléma megoldása felé, már be fognak jutni
16#
Igazad van.
Csak óvatosan, annál nagyobb lesz a meglepetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!