Menekülnél vagy maradnál?
Figyelt kérdés
Ha Magyarországon is háború lenne (nem gondolom hogy lesz, de ha mégis), te menekülnél, vagy itt maradnál?2022. márc. 13. 08:48
11/18 anonim válasza:
Én már 60 felett vagyok, minek menekülnék. Na nem azért mert a hazámnak tartom ezt a darab földet, ezt az érzést már kiölte belőlem az elmúlt 10 év. A gyerekeim meg már kicsit nyugatabbra élnek szerencsére.
12/18 anonim válasza:
"Egyébként meg a nyugati országrészben lakok. Ahhoz hogy hozzám elérjenek, át kell magukat verekedni a cigány putrikon"
Honnan tudod, hogy nem épp nyugat felől támadnának? Mondjuk az osztrák vagy a német.
13/18 anonim válasza:
De le lett pontozva a 8-asom! :)
14/18 anonim válasza:
Lehet, hogy gyáva vagyok, de ha lenne olyan opció, mint az ukránoknak Magyarország vagy Lengyelország, én mennék. Nagyon nehéz lenne egy élet munkáját, házat, mindent hátrahagyni, de mire mennék vele, ha pl. egy óvóhelyen húznám meg magam, a házam pedig közbenlebombáznák, szétlőnék? Vagy velem együtt lőnék szét. Tehát így is, úgy is földönfutó lennék, de legalább életben maradnék és lenne pár % esély az újra kezdésre. Persze van az a pont, amikor mégis maradnék. Pl ha a fiamat besoroznák, nem engednék ki az országból, mint az ukrán katonaköteles férfiakat. Ilyen esetben már nem számítana az életem.
15/18 anonim válasza:
14: nem szeretnél hősiesen harcolni a megszállók ellen?
16/18 anonim válasza:
15. Nőként csak akkor, ha az általam felvázolt 2. verzió lépne életbe.
17/18 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!