MZP új pártot alapít majd a választások után. Lehet rájött, hogy ezzel a baloldallal sose váltja le a fideszt?
Figyelt kérdés
2022. márc. 11. 11:44
A kérdező szavazást indított:
Igen, ilyen béna bagázzsal, mint a baloldal nem lehet kormányt váltani
Egyéb dolog miatt határozott így
12 szavazat
1/6 anonim válasza:
Eddig is szándékában állt, már megmondta hónapokkal ezelőtt.
Amíg nem volt pártja, azzal jöttetek, hogy mit akar, ha nem volt képes még egy pártot sem alapítani? Most, hogy alapít, az a baj. Tényleg mindegy mit csinál, úgyis mindenbe beleköttök.
2/6 anonim válasza:
pontosan ezeknek semmi se jo, csak orban nagy hasa,azt szeretik, magukat latjak a nagy pohosban...
3/6 anonim válasza:
Én a mögötte állókat nem szeretném hatalmon, ennyi! Amúgy MZP szimpi lenne önállóként.
4/6 anonim válasza:
#3: Ha választhatnék én is őt választanám, de erre jelenleg nincs lehetőség.
5/6 A kérdező kommentje:
Sose értem meg, miért hiszik azt, hogy ha valaki szidja az ellenzéket, akkor ő csakis fideszes lehet. Úgy tűnik ennyi eszük van, valaki vagy fideszes, vagy libsi, 3. opció nincs ezek szerint.
2022. márc. 11. 12:17
6/6 anonim válasza:
#5: Aki a 3. opciót választja, az ha közvetve is, de a Fideszt támogatja. Ennek normál esetben nem így kellene lennie, ebben igazad van, de a jelenlegi erőviszonyok mellett ennek ez a következménye. Egy kormányváltás után el lehet és el is kell kezdeni gondolkodni egy többpólusú politikában, addig viszont ez sehova sem vezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!