Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Sokan a magyarok közül miért...

Sokan a magyarok közül miért Putyinnak adnak igazat?

Figyelt kérdés
Ártatlan emberek halnak meg szarházi politikusok miatt. Valahogy azt, hogy valaki Putyin oldalán áll azt nem bírom megérteni.
2022. márc. 8. 13:54
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
49%
Vélhetően mert szűklátókörű vagy, és csak nyugati propagandát olvasol. Amúgy Ukrajnában már mostani offenzíva előtt is több mint tízezren haltak meg a lövöldözésben, akkor mit szóltál?
2022. márc. 8. 13:57
 2/23 anonim ***** válasza:
45%

Nem értek egyet a háborúval, de igazat adok Putyinnak. Sokat piszkálták a medve s*gglikát és nem türte tovább. Én is hasonló felfogású vagyok. Ha valakit megkérek, hogy ne akadékoskodjon és ő még is flytatja, bizony még legszerencsésebb esetben is csattan egy nagy pofon. Sajnos tudom, hogy nem ez a legjobb megoldás, de ennek ellenére egy szemernyit sem bánom, sőt jól érzem magam tőle, hogy igazságot szolgáltattam magamnak. Arról nem szólva, hogy legközelebb az is meggondolja, hogy zaklatni akar-e aki csak látta.

Nem vagyunk egyformák, soha nem leszünk mindannyian egy véleményen.

2022. márc. 8. 14:01
 3/23 A kérdező kommentje:
Akkor is igazat adnátok, ha Magyarországra is bejönnének az oroszok? :D
2022. márc. 8. 14:02
 4/23 anonim ***** válasza:
68%
Azért mert nyugat/usa utálók a jogegyenlőségért küzdők miatt. A részletek nem érdeklik őket csak az, hogy az ukránok valamiért leöltek pár oroszt. Az lényegtelen számukra, hogy úgy kezdődött az egész, hogy a puccsot követően doneck és luhanszkban fegyvert*** fogtak azért, hogy érdekérvényesítsék az önállóságukat. Ezt toldotta meg putyin haditechnikákkal és "szabadnapos" katonákkal. Mindezt ugye a krím törvénytelen annektálása után. Az ilyen részletek nem érdeklik őket.
2022. márc. 8. 14:04
 5/23 anonim ***** válasza:
2022. márc. 8. 14:06
 6/23 anonim ***** válasza:
38%
Alina Lipp. Nézd meg facen a videóját. Német lány aki Ukrajnában él. Vagy olvass utána mi történt Donyeckben. Vagy Dobaszban amikor az ukránok 14 ezer embert öltek meg.. Tudod minden éremnek 2 oldala van.
2022. márc. 8. 14:06
 7/23 A kérdező kommentje:
Ártatlan gyerekek tehetnek erről? Ugyanis nem egy gyerek, vagy ártatlan civil van az áldozatok között.
2022. márc. 8. 14:09
 8/23 anonim ***** válasza:
54%

A kérdező kommentje:

Akkor is igazat adnátok, ha Magyarországra is bejönnének az oroszok? :D

Nem árt gondolkodni kedves kérdező.

Magyarország NATO tagország. Putyin nem fog Magyarországra bejönni, mert az egy hadüzenet lenne a NATO-val szemben. Tudom ma divat Putyint szidni, de azt mindenki elismeri, Putyin nem ostoba ember. Esze ágában sincs 3-dik világháborút kirobbantani.

2022. márc. 8. 14:10
 9/23 anonim ***** válasza:
85%
Háborúban a halálesetek száma mindig a civil lakosság körében a legmagasabb. Ez a háború-
2022. márc. 8. 14:11
 10/23 anonim ***** válasza:
18%
7-es. Jó duma!😁
2022. márc. 8. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!