Sokan a magyarok közül miért Putyinnak adnak igazat?
Nem értek egyet a háborúval, de igazat adok Putyinnak. Sokat piszkálták a medve s*gglikát és nem türte tovább. Én is hasonló felfogású vagyok. Ha valakit megkérek, hogy ne akadékoskodjon és ő még is flytatja, bizony még legszerencsésebb esetben is csattan egy nagy pofon. Sajnos tudom, hogy nem ez a legjobb megoldás, de ennek ellenére egy szemernyit sem bánom, sőt jól érzem magam tőle, hogy igazságot szolgáltattam magamnak. Arról nem szólva, hogy legközelebb az is meggondolja, hogy zaklatni akar-e aki csak látta.
Nem vagyunk egyformák, soha nem leszünk mindannyian egy véleményen.
A kérdező kommentje:
Akkor is igazat adnátok, ha Magyarországra is bejönnének az oroszok? :D
Nem árt gondolkodni kedves kérdező.
Magyarország NATO tagország. Putyin nem fog Magyarországra bejönni, mert az egy hadüzenet lenne a NATO-val szemben. Tudom ma divat Putyint szidni, de azt mindenki elismeri, Putyin nem ostoba ember. Esze ágában sincs 3-dik világháborút kirobbantani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!