Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Fidesz kifogja léptetni...

Fidesz kifogja léptetni Magyarországot az unióból?

Figyelt kérdés
Én félek, hogy igen.
2022. márc. 7. 21:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
80%
Amíg jön az EU-ból pénz, addig nem. Anélkül szerintem már megtette volna.
2022. márc. 7. 22:14
 12/13 anonim ***** válasza:
90%

Kína és putyin csak azért állnak szóba orbánnal mert teljes értékú vétó szavazattal rendelkezik az eu ban nekik.

Szóval ha innen nézzük akkor nem lép ki.

Viszont nincs többé ellopható eu lóvé.

A jogàllamot pedig nem fogja visszaállítani így orbán alatt annak a pénznek örökre vége.

A csatlósait holdudvarát akik csak és kizárólag a pénz miatt lojálisok hozzá pedig valahogyan pénzelnie kell.

Ez meg 3 opcióba vezetheti.

1. Eu kilépés és totális diktatúra ahol nem kell megvennie a csatlósokat hanem megöleti aki nem engedelmeskedik.

2. Kb eladja kínának az országot olyan hiteleket vesz fel tőluk.

3. Putyint választja. Az oroszok bevonulnak és orbán lesz az orosz bábkormány vezetője mint kádár volt.

Nem látok számára más lehetőségeket mert ha most tudna is nyerni még egy utólsót többet nem tudna.

De ilyenek hogy 400ft os euró meg 43 ezer covid halott, totális kudarcba fulladt 12 eves külpolitika meg rendesen tartani kell ilyesmitől miatta hogy kilépteti az országot az eu ból nátóból...szerintem 2/3al lesz kipi csazva a fidesz.

2022. márc. 8. 03:58
 13/13 anonim ***** válasza:
Még a vétójog sem biztos hosszútávon. Több kormány is ugy akarja hogy sima többséggel lehessen szavazni az euban ne vétozgassanak mert az sokkal gyorsabb döntéshozatal lenne. Persze ez megint évek mivel szerződést kéne módositani. Tehát egyelőre marad a vétójog de hosszútávon nem biztos.
2022. márc. 10. 04:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!