Minden nappal nehezebb lesz?
Figyelt kérdés
Háború a határainknál,emelkedő élelmiszerárak,meredeken romló Forint,drága Euro,megugró infláció,bevándorló tömegek a határnál.Ezzel csak a legutolsó pár napban történt eseményeket említettük.2022. márc. 7. 19:01
1/10 anonim válasza:
A kormány politikai válságáról ne is beszéljünk. A sok tróger mégis megszavazza a Fideszt.
2/10 A kérdező kommentje:
Pár nap óta mintha valami teljesen más világba csöppentünk volna.
2022. márc. 7. 19:20
3/10 anonim válasza:
Kérdező, ugyanilyen érzésem van..
4/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom,de a nagyszüleimtől hallottam utoljára ilyet.Siralmas,és lelkileg sem valami feldobó ez az érzés.
2022. márc. 7. 19:41
5/10 anonim válasza:
Igen, ez lesz, infláció, energiaválság, áruhiány...
6/10 anonim válasza:
Rossz a fidesz is de Márky Zay programja a következő: ne együnk ne igyunk ne fűtsünk ne világítsunk ne autózzunk
7/10 anonim válasza:
Más Kelet-Európai országban is ez van.
8/10 A kérdező kommentje:
7/ Ha én "beteg" vagyok,nem vigasztal az ,hogy a szomszédom is "beteg".
2022. márc. 8. 21:40
9/10 anonim válasza:
#1-sajnos nincs más alternatíva! kire kellene szavazni?
10/10 A kérdező kommentje:
9/Egyébként van alternatíva.Nem kell megszavazni egyiket sem.
Ha ez lelkiismerete szerint nem felel meg az embernek! Ez fontos.
2022. márc. 18. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!