Lehetséges, hogy az orosz-ukrán háború egy jól megtervezett folyamat második lépcsőfoka? (És az első volt a covid?)
Még a 48-as forradalom is márciusban volt.
Az a kibhaszott március az oka mindennek
Amúgy mit Pegazusozik itt mindenki? Meg csináltam én is.
Mindenki elfelejtette Edward Snwden-t.... Amiket ő RÉSZBEN elmondodd, hogy mi zajlik, az kutyafüle a metéltek pegazusához.
A biztosat sosem fogjuk megtudni, de a szervezett rendbontás szerintem már nyilvánvaló. A média ugyanúgy működik, objektivitás nulla, aki fel meri vetni az ellenkezőjét vagy akar csak kételkedik, már börtön jár érte (Csehország).
Abban kételkedem, hogy Amerika és Putyin lepaktált, de valami nem tiszta abban, hogy mi Putyin célja, mikor tudhatta előre, hogy a gazdaságát ezt évekre vissza fogja vetni és így a népszerűségét is. Nem tudom mi kényszerítette bele ebbe a helyzetbe, nem hiszek a szenzáció hajhász cikkeknek, hogy megőrült volna a hatalom mámorba, ő nem az a figura. A teljes igazság itt sem fog kiderülni, de ami igaz volt a covid alatt az most is: a szegények szegényebbek lesznek, a gazdagok gazdagabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!