Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Tibi atya posztja megvan?

Tibi atya posztja megvan?

Figyelt kérdés

Kb. 6 órája posztolta, nem tudom linkelni.

Igazából az érvelésének 1 pontjával kapcsolatban kérdezem mennyire jogos szerintetek?

"100.000 emberről beszélünk, akik kevés kivétellel egy olyan nemzet gyermekei, akik kárpátaljai honfitársainkkal úgy bántak, ahogy fejlettebb európai országokban az állatokkal sem. Tiltották a nyelvüket, felgyújtották a közösségi házaikat. Persze, nem a most ideáramlók követték el, de nem is nagyon lázadoztak az ellen az ukrán nemzeti kormány ellen, ami mindezt támogatta."

Ha az ukránokat az ukrán nemzeti kormánnyal azonosítjuk úgy kompletten, ráadásul azzal, hogy nem lázadoztak ellene, akkor ennyi erővel Orbánnal és a fidesszel lehet azonosítani a magyar népet is, ami azt jelenti, hogy mi is homofób, xenofób nép vagyunk, hiszen nem váltjuk le a fideszt...

Aminek némiképpen ellentmond az, hogy 1 hét alatt ukrán menekülteken segítő 120.000 főt számláló csoport szerveződött meg facebookon...

Ami nyílván árnyalja a dolgot, hogy mi tisztában vagyunk azzal, hogy vannak ellenzéki és független csoportosulásaink, akik ezekről máshogy gondolkoznak.

Viszont a kárpátaljaiak helyzetével kapcsolatban abszolút nem vagyunk képben, hogy az ukrán független vagy ellenzéki értelmiségiek mit is gondolnak tulajdonképpen a nyelvtörvényről vagy a kárpátaljaiakat ért atrocitásokról.

Én úgy gondolom semennyire nem jogos az érv, túlzó és érzelmi indíttatású.

Mit gondoltok?

2022. márc. 4. 21:35
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
A háború oka nem fekete és fehér.
2022. márc. 4. 21:43
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Ezért vették el az oroszok a krími félszigetet, mert ott sok az orosz és ugyan ilyen atrocitások érték őket. Csak az a különbség, hogy az oroszok megtehetik, hogy megvédik a népüket.
2022. márc. 4. 21:46
 3/6 anonim ***** válasza:
56%

"Tiltották a nyelvüket, felgyújtották a közösségi házaikat."

Utóbbi nettó hazugság (oroszpárti szélsőjobbos lengyelek követték el a gyújtogatásokat), előbbi csak relatív módon az.

Szokásos tibiatyás seggfájós megmondóemberkedés azoknak, akiknek a Libri 2+1 akció színvonalát képviselő mindenhez is értő Puzsér is túl bonyolult.

2022. márc. 4. 21:47
 4/6 anonim ***** válasza:
82%
Nem hiszem el, hogy Tibi atyának bármely gondolata is még valid lehet 2022-ben.
2022. márc. 4. 21:47
 5/6 anonim ***** válasza:
76%

[link]

Ossze vissza repkednek a propaganda informaciok, szerintem nem csak egyet elhitt kozuluk.

Szerintem azert kell segiteni, mert emberek vagyunk es egy kereszteny nep nem szabad hogy az elesettekbe meg egy nagyot belerugjon.

Az hogy hany ember marad itt, azt senki sem tudja, de szerintem a tobbsege visszakoltozik a haboru utan.

Az hogy a szervezet bunozok mit csinaltak, az nem azt jelenti hogy egy atlag civil is bunreszes.

+1 A foglyok maguk meseltek el hogy letepik a kormeiket, vagy a kinzok mondtak el?

2022. márc. 4. 21:48
 6/6 A kérdező kommentje:

#5, köszi a linket, annyira felbasztam időközben magamat a poszton, hogy kicsit jó érzés olvasni a kommenteket

Köszi a válaszokat!

2022. márc. 4. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!