Fideszesek, ti örültök a kormány intézkedéseinek?
Figyelt kérdés
Egyszer ehhez az oldalhoz húznak, utána meg a másikhoz, mint egy szélkakas. Eddig a kormányközeli sajtóban az volt, hogy aki Ukrajna mellé áll az hazaáruló.2022. márc. 1. 12:34
A kérdező szavazást indított:
Igen, teljes mértékben elégedett vagyok
Vannak hibák és pár dologgal nem értek egyet
Nem, egyre jobban élegedetlen vagyok velük
15 szavazat
1/10 anonim válasza:
8 év után elég volt és unalmas a hazaáruló hintapolitikájuk amivel szétcseszik az országot és a társadalmat gazdasági önös érdekeik miatt.
2/10 anonim válasza:
Igazad van,majd "gyujcsány" elhozza a jólétet makizajjal 👌
3/10 anonim válasza:
Hajra Putyin! Hajra orosz igazsag!
4/10 anonim válasza:
#2: gyuribá lehet nem 100% (sőt!), de legalább nem rugnak ki az EU -ból, nem lopja szét ilyen mértékbe a közvagyont...
Szar és Szar közt kell választani ez tény, de akkor már a kevésbé büdöset.
5/10 anonim válasza:
Előre megyünk nem hátra, átváltjuk a szar forintunkat dollárra.
6/10 anonim válasza:
Jhaj hagyjuk már ezt a lopásosdit,a legnagyobb hazai tolvaj ánuszaban van épp a fejed,de nyugodtan okoskodj :)
7/10 anonim válasza:
Nem, ne hagyjuk ezt a lopásosdit. Ha te hagyod az a te dolgot. Legnagyobb haza tolvaj a ner rendszer.
8/10 anonim válasza:
Nem vagyok fideszes, de jobboldali vagyok. Szerintem Orbán most azt tette amit tennie kellett. Befogadja az ukrán menekülteket, elitélte Ukrajna megszállását egységesen az EU-val. Ha most nem ezt tette volna, akkor ő maga lett volna a hazaáruló. Ez most nem a megfelelő alkalom arra, hogy "de eddig még nem ezt mondta".
9/10 anonim válasza:
Baloldali barátaim is elismerik, hogy jól csinálja a fidesz. De ők olyan baloldali érzelmű emberek, akikkel lehet normálisan beszélgetni, nem pedig olyanok, akik itt vannak elbújva az online térbe.
10/10 A kérdező kommentje:
#9 Ez még mindig így van? :D
2022. júl. 14. 09:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!