Magyar katonai gép szállít Ukrajnának szánt Stinger rakétákat. A német gyártmányú rakétákat és más eszközöket a magyar NATO-gép szállítja el Hollandiából. Ez azt jeelnti, hogy Orbán mégis beavatkozik?
2022. febr. 28. 12:47
1/5 anonim válasza:
Nem Orbán avatkozik be, hanem a NATO, aminek Magyarország is tagja.
2/5 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy hol száll le, ha minden repülőteret szétlőttek? Az oroszok hogy nem szedik le? Egyébként konkrétan hogy magyar-e a gép mindegy. Az számít, hogy ki szállítja. Nekem van egy SONY tv-én még nem leszek amerikai
3/5 anonim válasza:
Technikailag csak a lajstromszáma és az állomáshelye magyar.
Nem tudom, hogy van-e egyáltalán rálátása a mini elnökünknek arra, hogy a gép mikor mit csinál.
4/5 anonim válasza:
#2 Lengyelországba szállítanak repülővel, onnan közúton jutnak el a szállítmányok az ukrán célállomásokra.
5/5 anonim válasza:
Nem, ez azt jelenti, hogy épp gennyesre szopatnak minket azért, mert a Nedves Vezér két kapura akart játszani úgy, hogy inkább egy elmebeteg pártján áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!