Ha Magyarországon is háború lenne, te harcolnál úgy Orbánért, mint az ukránok az elnökükért?
Figyelt kérdés
2022. febr. 26. 18:31
A kérdező szavazást indított:
Orbánért biztos hogy nem
Örömmel adnám az életem Orbánért
20 szavazat
2/6 mindentudó99 válasza:
Én egy ukrán munkatársamtól se hallottam a napokban hogy igyekeznének haza meghalni. Elvannak itt a biztonságban.
4/6 anonim válasza:
Ha Orbán kitelepítené a cigányokat, akkor igen.
Ugyanis, veteránként egy nyugodt, tisztább, biztonságosabb országba térnék vissza.
5/6 anonim válasza:
Az országért, saját magukért, a családjukért. Nem egy politikusért.
6/6 Shai-Hulud válasza:
A hazámért harcolnék. Nem Orbánért, nem Gyurcsányért, nem a bármilyen miniszterelnökért, vagy vezetőért.
Katonatiszt vagyok, felesküdtem a hazám védelmére, de egyébként is kötődöm annyira ehhez az országhoz, hogy harcolnék érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!