Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha elvileg női egyenjogúság...

Ha elvileg női egyenjogúság van, akkor a 18-60 közötti nők miért mehetnek el Ukrajnából?

Figyelt kérdés
Sok férfinak, aki most Ukrajnában harcol, van gyereke, vagy gyerekei. Ha ezt vesszük alapul, akkor valakinek kell lenni a gyerekekkel. Oké, de vannak a terhes nőkön és anyákon kívül is nők, akik gyerektelenek. Ők miért hagyhatják el az országot?
2022. febr. 25. 17:30
 1/10 anonim ***** válasza:
97%

Tulajdonképpen neked most az a bajod hogy ha már a férfit rákényszerítenek egy országban a harcokra, ami egyébként teljesen törvényes, a szülők tisztában voltak azzal is hogy mire vállalnak gyereket.

Nyugodtabb lennél ha a feleséggel barátnővel harcolhatnál?

2022. febr. 25. 17:34
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
A nők értékesebbek a népesség pótlás szempontjából. A férfiak nem tudnak szülni, a megtermékenyítéshez elég annyi, ahány túléli.
2022. febr. 25. 17:38
 3/10 anonim ***** válasza:
62%
Pfffff Return of the Incel
2022. febr. 25. 17:44
 4/10 A kérdező kommentje:
Nekem azzal nincs bajom, csak azt nem értem, hogyha egyenjogúság van, akkor ilyen helyzetben miért tesznek különbséget?
2022. febr. 25. 17:45
 5/10 anonim ***** válasza:
68%
Nincs egyenjogúság, csak nyugaton és a tengerentúlon egyesek fejében.
2022. febr. 25. 17:49
 6/10 anonim ***** válasza:
71%
Ott még nincs egyenjogúság. Ukrajna nem Európa, hanem a BALKÁN.
2022. febr. 25. 17:54
 7/10 anonim ***** válasza:
89%

4, valamit nagyon félreértettél.

Az egyenjogúság nem azt jelenti, hogy nincs különbség férfi és női nem között.

Te most ugyanazt cisnálod, mint azok, akik a férfiak szülési jogáért lobbiznak.

A férfi fizikailag erősebb mint a nő. Ez tény, nem jog kérdése. A háborúhoz meg bizony kell fizikai erőnlét.

Ráadásul ahogy előttem is írták: hiába maradnak meg a férfiak, ha nem marad nő, az a nemzet halálra van ítélve. Ha viszont marad egyetlen férfi 100 nőre, a nemzet jövője fenntartható. Mondjuk az már nem az élvezetes zint, de biológiailag működik:D

2022. febr. 25. 17:57
 8/10 anonim ***** válasza:

A háborút mindig férfiak csinálják. Ha nők lennének a betolakodók, jogos elvárás lenne, hogy menjenek a nők, védjék meg ők a hazát. De egy nő sem menne háborúzni. Akármennyire is ezt akarná Putyin az orosz nőktől, vagy akármelyik másik ország vezetése. Amíg a férfinépség ilyen hülye, hogy hajlandó fegyvert fogni, addig menjenek ők.

Ha minden országnak női vezetői lennének, nem lenne háború sem.

2022. márc. 3. 16:11
 9/10 anonim ***** válasza:
6, Ukrajna nem balkán, a Balkán tőlünk délre van. De az egyenjogúságról. Tényleg nincs az. Csak az emberek fejében. De gyakorlatban nem. A legjobb barátomat is győzködöm, de mindig azt mondja hogy ugyanúgy kezeli a lányokat és a fiúkat, (ő fiú, én lány vagyok), csak a gyakorlatban ez nem mindig valósul meg. 😔
2022. márc. 25. 20:11
 10/10 anonim ***** válasza:

Bizony, hogy nincs egyenjogúság! Angliában dolgozom, sokan azt hiszik, hogy itt a nők egyenlőek, hát, nagyon nem. A raktárban ahol dolgozom, szinte az összes könnyű munkát, ami egy kevés mozgással jár férfiak csinálják, és szinte az összes állómunkát, amiben tönkremegy a láb, a nők.

És mikor ezt szóvátettem, letagadták, a képembe hazudtak, hogy nem így van.

2022. márc. 26. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!