Tűntetnél azellen, hogy esetleges háború esetén a katonakorú, igazolványukban férfiként feltűntetett emberek elhagyhassák az országot?
Figyelt kérdés
Engem eléggé megérintett, amikor láttam, hogy az ukrán menekültek közül a 14-60 közötti férfiakat már nem engedik tovább. Szerencsétlen emberek nagy része előtt még ott állt az élet, amelyet élhettek volna, ahelyett érzelmileg, talán fizikailag megnyomorítják őket ezzel a döntéssel, ha nem halálba küldik őket. Mindezt azért, hogy valami bunkerban bujdosó hatalommániás, talán különböző mentális betegségeket halmozó, de semmiképpen nem neurotipikus vezető érdeke beteljesüljön.2022. febr. 25. 10:11
A kérdező szavazást indított:
Nem, az országot meg kell védeni
Nem, haljon a szerencsétlen, ha választás nélkül ide született.
Igen, mindenkinek joga van a teljes élethez.
Igen, de többet ne jöjjön vissza.
Csak az arányokat szeretném látni.
15 szavazat
1/3 A kérdező kommentje:
Kicsit összekavarodtam a válaszok és a kérdés között.
A kérdés inkább az, hogy "Tüntetnél-e azért..."
2022. febr. 25. 10:14
2/3 anonim válasza:
"Mindezt azért, hogy valami bunkerban bujdosó hatalommániás, talán különböző mentális betegségeket halmozó, de semmiképpen nem neurotipikus vezető érdeke beteljesüljön."
Putyin már bújkálna?
Ennyire gáz a helyzet nekik?
3/3 anonim válasza:
Ez egy általános dolog olyan esetben ha egy országot támadás ér és elrendelik az általános hadkötelezettséget. Pontosan ezért indultak el azonnal akik tehették.
Reménykedjünk abban, hogy nem fog addig tartani ez a háború, hogy a kényszerrel besorozottakat tudják már bevetni! Elméletileg az ukránok között kellene lennie annyi embernek aki meg akarja védeni önként a saját országát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!