Mennyire érinthet minket ez az Orosz-Ukrán helyzet?
Figyelt kérdés
Ritkán nézek tv-t mert hányingert kapok a politikusoktól, csak annyit tudok hogy miért van és hogy van, szóval nem tudom mi is igazán a helyzet.
Minket milyen szempontból veszélyeztethet minket ez az egész téma?
2022. febr. 23. 06:46
1/9 anonim válasza:
Állítólag az Orbán bele akar avatkozni, úgyhogy lehet, hogy mi sem maradunk ki ebből. Fel van készítve a honvédség, plusz a NATO katonák is itt vannak.
2/9 anonim válasza:
Az emberi tulajdonságainkat? Vagy miért ez a kategória?!
Amúgy kb. semennyire. Esetleg a gázellátás lehet döcögős.
3/9 anonim válasza:
Elvileg, mivel mi jóban vagyunk Putyinnal, minket nem fog megszivatni.
Egyébként rettentő unalmas már, hogy mindenhol ez a cirkusz a téma...
4/9 anonim válasza:
3: jóban Putyinnal? Azt te csak hiszed. Szerintem még be is rágott, amiért Orbán nem csicskult be neki, ahogy szokott.
5/9 anonim válasza:
Úgy is az lesz belőle, hogy Orsósék mennek a védett bunkerbe, minket meg besoroznak. Holott én szarok az egészbe. Felőlem az ukránok és az oroszok is megdögölhetnek.
6/9 anonim válasza:
Szerintem leginkább abban fog minket érinteni, hogy fel kell készülni az Ukrajnából érkező menekültek befogadására.
8/9 anonim válasza:
Nagyon drága lesz a gáz és ezzel együtt nagyon sok minden, mert a takarmányszárítók többsége is azzal megy....
9/9 anonim válasza:
Bunkó állatok,már megbocsássák!Nem gondoltok bele,hogy van,akinek Ukrajnában vannak szerttei,rokonai,milyen fájdalmat érezhet?Egész hajnalban figyeljük a telefont,édesapám unokatestvére katona!Megértem,hogy van akit nem érint,de ez megengedtetlen stílus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!