Elképzelhető, hogy csak a fidesz és az összefogás pártjai jutnak be a parlamentbe? Mi hazánkkal mi lesz akkor, ha lecsúsznak az 5%-ról?
Ha nem lesz meg nekik az 5% nem jutnak a parlamentbe. Milyen valaszra szamitottal?
A momntumnak se lett meg az 5% 18-ban. Elso valasztason egy kispart ritkan eri el az 5%-ot.
Náci nem náci mit számít ez már 2022-ben? A lényeg h egyedül ők állnak még harcban az vakcina alapú társadalom, diszkrimináció és ártatlan emberek kísérleti nyúlként lemészárlása ellen...
Ha nem kerülnek be, akkor nagy az esély rá hogy egy olyan társadalomban fogunk élni ahol az oltáshívők tapsolnak majd amikor Dunába lövik az oltatlanokat...
"A lényeg h egyedül ők állnak még harcban az vakcina alapú társadalom, diszkrimináció és ártatlan emberek kísérleti nyúlként lemészárlása ellen..."
Ritkán olvasok ilyen nagy hülyeséget. :)
"19% kapott a jobbik 2018 ban"
És mérték, hogy a szavazótábora hova ment. A nagyrészük a momentumhoz.
Abból pár százalék leszavaz a mihazánkra, de 10%-ot életben nem ér el.
7: "Ritkán olvasok ilyen nagy hülyeséget."
Na megjelent a kötelező oltáshívőnk is. Okíts akkor mester, miért hülyeség amit írtam...
aki a régi jobbikra szavazott az pnot azért mert nem akar se fideszt se összefogást! aztán tudjuk hogy a jobbik áruló lett, a jobbik szavazótábora 1 része a fideszhez, 1 része nem szavaz (nem bízik többet a politikában) 1 része a Mi Hazánkra fog szavazni% 1 kis töredék fog az összefogásra és a jobbikra szavazni! ez tény!
Nem vagoyk oltáshívő, sőt, egyszer se oltattam magam, de attól még hülyeség, amit írsz.
"diszkrimináció"
Semmilyen diszkriminációról nem tudok, pedig ahogy írtam én is oltatlan vagyok.
"ártatlan emberek kísérleti nyúlként lemészárlása ellen"
Hm, érdekes, már 6 millió ember be lett oltva és nem lettek lemészárolva.
De biztos igazat mondasz és én vagyok a hülye. :DDD
Csak a régi jobbik már 2018-ban sem létezett. Utoljára kicsit is régi jobbikra emlékeztető párt 2014-ben indult.
2018-ra a jobbik és fidesz helyett cserélt. És már akkor azt mérték, hogy 70-80%-nak semmi baja az összefogással.
(Ez a 20%-os értékre azt jelentené, hogy 14-60%-nyi ember maradna.)
És ha megnézed, hogy a tábora mikor épült le, akkor nem az összefogás után, hanem amikor szétesett a vezetősége. Vona kilépése, mihazánk és egyéb más személyek kilépése.
Ekkor esett szét a tábor, vagyis semmi köze nem volt az összefogáshoz.
Ebből pedig látszik, hogy miért volt szimpatikus nekik a momentum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!