6 hét múlva választás, tudod már, hogy kire szavazol? Ha igen, akkor miért? Amennyiben még nem döntöttél, miért vacilálsz még rajta?
Figyelt kérdés
2022. febr. 20. 12:30
A kérdező szavazást indított:
Fidesz
Kutyapárt
Mi hazánk
Összefogás
70 szavazat
1/17 anonim válasza:
A döntés egyértelmű, a fidesznek nem szabad kétharmaddal győznie, ezért összefogás. Ha nem győznek, de nincs fideszes kétharmad, már az is előrelépés.
2/17 anonim válasza:
Ahogy az első mondja.
Egyébként én jobboldali beállítottságú vagyok és nem fér nagyon sok minden bele az értékrendembe amit az ellenzék képvisel de elegem van a folyamatos lopásból és hazudozásból.
Megy április harmadikán az ellenzék javára a szavazatom.
Aztán majd 26-ra meglátjuk hova jutunk. De a Fideszre többet soha nem szavazok.
3/17 anonim válasza:
MZP segített meghozni a végleges döntést. A Fideszre szavazok.
4/17 anonim válasza:
Az ellenzékre mert
1. én is annyit akarok keresni mint egy nyugati munkás mondjuk 1 millió forintot heti 3 munkanapban. Ezt egyébként komoly közgazdászok pedzegették, persze lehet nem valósul meg, de ki tudja.
2. szeretnék eurót
5/17 anonim válasza:
4: XDDD Ez ugye vicc? Mert komolynak elszomorító lenne...
6/17 A kérdező kommentje:
#2 Én is így vagyok vele. Erősen jobboldali vagyok, de egyértelmű, hogy az összefogásra szavazok, még ha pár dologgal nem is érték teljesen egyet, de mérföldekkel vállalhatóbbak, mint a fidesz.
2022. febr. 20. 13:09
7/17 anonim válasza:
Mivel nem vagyok se komcsi,se náci,se fasiszta,ïgy marad a jelenlegi kormánypárt.
8/17 anonim válasza:
7: az árstop, kamatstop komcsi intézkedések, csak szólok
9/17 anonim válasza:
8: Nem minden népjóléti intézkedés komcsi, csak szólok.
10/17 anonim válasza:
Mi Hazánk mert bennük látok potenciát! a fidesz és az összefogás véleményem szerint az elmúlt 20 évben leszerepelt! mind a fidesz mind az összefogás csak hatalmat akar magának nem pedig az országot szebbé/élhetőbbé tenni! így marad a harmadik út, egyébként meg Toroczkai nagyon szimpatikus vezető! ásotthalmot nagyon szépen kormányozza és nagyon jó törekvéseik vannak, szóval remélem elérik az 5% (bár sok felmérés szerint már 10% körül vannak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!