2018-ban a fidesz a migráns propagandával nyert, most mivel akar? Az osztogatással? MZP lejáratásával?
Figyelt kérdés
2022. febr. 19. 19:54
2/12 árokpart válasza:
Teljesen függetlenként szemlélve a dolgot úgy látom, hogy most bizony nem fognak nyerni. Nem gondoltam volna, hogy ez 2022-ben jön el, azt hittem visznek még egy ciklust. Akár a kormány vagy a Miniszterelnök Facebook-os posztjait olvasva szinte egyetlenegy pozitív kommentet nem látok az elmúlt 1 hónapban ,de elvétve sem. Nyílván nem ez alapján lehet nyerni vagy nem nyerni, de azért ez már egy jel mindenképpen. Az elmúlt években ilyen még nem volt.
3/12 anonim válasza:
Orbán facebook honlapja már 12 éve nincs cenzúrázva. Mindig ilyen volt a kommentekbe döntő többsége. Én erre nem alapoznék.
4/12 anonim válasza:
4 évvel ezelőtt is szídták rajta, mint a bokrot 😂 A fideszes többi oldalon nem látok ilyet. Inkább az ellenzéket ekézik masszívan a kommentelők. Zay oldalon meg fordítva. Ez kb semmit se jelent
5/12 árokpart válasza:
Azért az eltagadhatatlan, hogy messze nem olyan a közhangulat mint 2014-ben vagy 2018-ban. Nagyon elfogultnak kell lenni ahhoz, hogy ezt valaki ne lássa meg. Nemcsak a virtuális világban van már jelen , hanem az utca emberénél is és vidéken is.
6/12 anonim válasza:
20:16: ez érdekes. Én mindig úgy tudtam, Orbán oldalát kőkeményen cenzúrázzák.
7/12 anonim válasza:
5. Budapesten lehet. Vidéken szerintem többségében nem ez a helyzet. Márpedig a szavazás ott dől el. Budapest max a 2/3-t befolyásolja. Én nem látom ezt a közhangulatot. Azt látom, hogy megosztott az ország és ez nem a baloldal javára billen el jelenleg.
8/12 anonim válasza:
6. Dehogy..... 😂😂😂 Én nevetni megyek oda. Menj olvass bele.... 😂😂😂 Már rég feladták a cenzúrát. Nincs annyi idejük
9/12 árokpart válasza:
7-es Nem is a kormány javára. A kórházakban és az oktatásban kialakult helyzet majdnem akkora probléma mint a 2009-es válság.
10/12 anonim válasza:
20:31: hát nem tudom. Csak egy példa: rajtam kívül a családomban az idősebb generációban mindenki kőkemény fideszes. Egyszerűen lepereg róluk minden balhé és botrány. Mintha meg sem hallanák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!