Gyermektelenek számára ígéret, hogy nyugi tesó, ti is kaptok majd (vagy nem)
Talán egyszerűbb megoldás lett volna, ha a lopott pénzt a gazdaságba fektették volna és nem lenne szükség a választások előtt az osztogatásdra, mert mindeki jól élne.
Te, szerintem bízd ezt a nálad okosabbakra, hogyan kell ezt csinálni, hogy sikeres legyen. Ha majd Orbán Viktor a te tanácsaidra kíváncsi, meg fog keresni.
2022. febr. 19. 14:26
2/7 anonim válasza:
Közvéleményformáló ereje van, addig sincs szó a Völner ügyről, Pegazusról...a többi elfeledett 43670 darab szőnyeg alá söpört mismákról. Nem csak a politikusok megvehetők, hanem a szavazók is.
2022. febr. 19. 14:28
3/7 anonim válasza:
Ezért is szavazz majd MZP-re.
2022. febr. 19. 14:30
4/7 anonim válasza:
Tán jobb narratíva mint a makizajos mindenből kevesebbet használjunk mert csórók vagyunk, "okosság".
2022. febr. 19. 14:31
5/7 anonim válasza:
Én pénz nélkül is rájuk szavazok, bár azért reménykedem engem is megpróbálnak még a fennmaradó időben venni, mindig van helye a pénznek. :)
Mondjuk ha az ellenzéki összefosás próbálna lefizetni akkor is mosolyogva fogadnám a pénzt majd szavaznék a fideszre :)
2022. febr. 19. 14:35
6/7 árokpart válasza:
1-es Ne légy már ennyire elfogult. Menjél be egy kórházba az a csoda, hogy még nincsenek tüntetések. Szerintem a rengeteg külföldön élő magyar miatt nincsen csak komolyabb balhé emiatt. Az itt élő emberek meg vannak félemlítve egzisztenciálisan dolgozzanak állami szférában vagy magánvállalkozónál mindenhol ott van a Polip csápjai. A legjobb indulattal mondom, hogy ne csak a virtuális világban éljél. Ugyanígy voltam valaha mint te mikor még talán elvakult kormánypárti voltam, de mikor elindult ez a COVID és a mellé társult gazdasági válság azonnal kijózanodtam ezen a hozzá nem értés hatása miatt. A 2009-es brutális Bajnai csomagnál a társadalom empatikus és ember maradt nézd meg napjainkat lassan egy polgárháborús hangulat kellős közepén állunk.
2022. febr. 19. 14:35
7/7 anonim válasza:
#3, #4-nek:
Makizajt bízd csak rá majd Gyurcsányra és a DK-ra, ha nyerne.
Korányalakítás esetén makizaj mozdulni sem tud majd a DK rábólintása nélkül, és a pünkösdi királysága is addig tart, amíg a DK jónak látja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!