Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mégis igaza van az összeesküvé...

Mégis igaza van az összeesküvés-elmélet hívőknek?

Figyelt kérdés

Vannak ilyen ismerőseim, sokáig csak mosolyogtam a teóriáikon. De most, hogy olvastam ezt a cikket, már máshogy látom:

[link]

A járvány remek lehetőséget ad, hogy most chippeltethessék az embereket, amit én sose vettem komolyan. Nem hittem, hogy ezt megpróbálják majd.

2022. febr. 17. 16:13
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
61%

30-as: Akkor a WEF weboldala jó lesz? A Wikipédia ugyanezt jelöli meg forrásnak. Tessék: [link]

Hihetetlen, hogy ilyen ostoba emberekkel kell vitatkoznom, akik komolyan azt hiszik, hogy a Wikipédiára azt ír az ember, amit akar. Mintha az általános iskolai tanáromat, a nyugdíjas Mari Nénit hallanám...

2022. febr. 17. 22:18
 32/36 anonim ***** válasza:
14%

#31 A WEF-es linkben semmi sem igazol téged. Ez csak a kezdet, hogy mit hogyan fognak alakítani. 😄

A wikibe meg tényleg bárki írhat. Ciki ezt nem tudni.

2022. febr. 17. 22:32
 33/36 anonim ***** válasza:
71%

"A wikibe meg tényleg bárki írhat. Ciki ezt nem tudni."

Nem. A Wikit nem lehet csak úgy szerkeszteni. Ha nincs forrásod, a Wikibot és az adminok perceken belül eltávolítják a változtatásodat.

"Ez csak a kezdet, hogy mit hogyan fognak alakítani."

Mégegyszer: a WEF nem egy háttérhatalom, hanem a nagytőkések PR-szárnya. Se több, se kevesebb. Minden találkozón bedobnak valami nagy, szépnek tűnő ötletet, amiből nem lesz semmi. Például az 1979-es WEF-találkozó gyakorlatilag csak Kína demokratizációjáról szólt, ahol a világ vezetői, beleértve a kínai vezetőket is, arról beszélgettek, hogy hogyan fogják Kínát a többpárti, liberális demokrácia útjára egyengetni. Többpárti, liberális demokrácia van ma Kínában? Ugyan már. 1992-ben a téma a szovjet utódállamok integrálása a világgazdaságba volt. Integrálva lettek a szovjet utódállamok? Nem. 1994-ben Davosban az izraeli és a palesztin vezetők megegyeztek az izraeli helyzet rendezésében. Lett ebből valami? Lóf@szt. A 2005-ös fórum során szintén megegyeztek egy tervben, miszerint 2015-re meg kell szüntetni a nemek közötti bérkülönbségeket. Megszüntek mára a bérkülönbségek? Nem.

Miért kell úgy csinálni, mintha a WEF valami rejtelmes háttérhatalom lenne? Egyszerű konferencia az egész, ahol a világ vezetői jól hátbaveregetik egymást, hogy milyen jó irányba terelik a világot, aztán folytatódik minden úgy, ahogy eddig is volt. A WEF-nek semmiféle valós hatalma nincsen. Színjáték az egész.

2022. febr. 17. 23:02
 34/36 anonim ***** válasza:
37%
#33 Ajánlom figyelmedbe a Monopoly dokumentumfilmet. Sok mindent lehet belőle tanulni.
2022. febr. 18. 00:16
 35/36 anonim ***** válasza:
60%
Ha valóban "sok mindent" tanultál ebből az 1 órás "dokumentumfilmből", akkor nyugodtan össze tudnád foglalni egy válaszban. Én megmagyaráztam, hogy miért ostobaság, amiről írsz. Ha valóban képben vagy, ez neked sem kellene hogy problémát okozzon.
2022. febr. 18. 10:02
 36/36 anonim ***** válasza:
41%

Igen, a zsidó bankok majd milliárd dollárakért kifejlesztik a chipeket, amivel elveszik Pista bácsi 65 000 forintját :D

Sokkal kevésbé vagy fontos bármelyik milliárdosnak, mint gondolnád.

2022. febr. 18. 20:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!