Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mégis igaza van az összeesküvé...

Mégis igaza van az összeesküvés-elmélet hívőknek?

Figyelt kérdés

Vannak ilyen ismerőseim, sokáig csak mosolyogtam a teóriáikon. De most, hogy olvastam ezt a cikket, már máshogy látom:

[link]

A járvány remek lehetőséget ad, hogy most chippeltethessék az embereket, amit én sose vettem komolyan. Nem hittem, hogy ezt megpróbálják majd.

2022. febr. 17. 16:13
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
68%

0-ra lepontoztak, mikor belinkeltem egy hasonlót régebben😂.

Persze, chipet hülye konteós. De nyugi, lesz aki még ezt is megpróbálja kimagyarázni😃.

2022. febr. 17. 16:17
 2/36 anonim ***** válasza:
73%

Ha te nem ilyen tűvel kaptál oltást, akkor nem kell aggódnod a chip miatt:

[link]

2022. febr. 17. 16:24
 3/36 anonim ***** válasza:
23%
Én már bármit el tudok képzelni
2022. febr. 17. 16:26
 4/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem az oltással fogják beadni, nem is titokban. Olyan szituáció lesz termtve, hogy az emberek maguk kérik majd a chipet. Ki lesz hangsúlyozva az előnye, a médiában csak jót fogsz hallani róla, csak boldog emberek fognak róla nyilatkozni. Kb, mint az oltással volt.

A chip lesz az igazi, mert nem fogod tudni otthon hagyni, nem lehet eladni, elveszíteni.

2022. febr. 17. 16:45
 5/36 anonim ***** válasza:
69%

Mi a különbség az összeesküvéselméletek és a valóság közt ?

Fél év!👌😂

2022. febr. 17. 16:47
 6/36 A kérdező kommentje:
#4: Én is erre számítok. Majd a sok birka még meg is fogja magának magyarázni, hogy ez milyen jó dolog, mert a biztonság az első! A szabadság szót nem is tudják az ilyenek értelmezni. Ehh...
2022. febr. 17. 16:54
 7/36 anonim ***** válasza:
59%

5-ös!

Mekkora igazság.

2022. febr. 17. 17:11
 8/36 anonim ***** válasza:
70%
Ennek semmi köze a hülye konteósokhoz, akik az oltással beadott csipekről fantáziáltak. Bőr alá ültetett csip van már a kutyáknak is, ebben sok újdonság nincs. Nyilván fog terjedni embereknél is, mert lesznek előnyei, mint ahogy mobilnak és a bankkártyának is, amikkel sokkal jobban lehet téged követni, mint egy ilyen csippel, amivel nem igazán lehet.
2022. febr. 17. 17:11
 9/36 anonim ***** válasza:
70%

Mi baj van a chippel? Ezek a chippek annyit tudnak, hogy egy nevetségesen alacsony mennyiségű információt tárolnak (pár kilobit), ami egy eszközzel pár centiméter távolságból leolvasható. Ezek mind ROM chippek, tehát ezeket csak leolvasni lehet, rájuk írni nem. A cikkben lévő chip annyit tud, hogy van benne egy passzív érzékelő, ami ha magas laktátszintet érzékel, zárja az áramkört, és egy lámpa felvillan. Namost ettől a technológiától olyan messze van a GPS-el ellátott megfigyelőchip, ami még azt is tudja hogy mikor jársz szarni, mint a papírrepülő az űrsiklótól.

Olyan chip, amiről ti fantáziáltok sosem lesz, mert egyszerűen túl sok energiát fogyasztana. Ez a chip is valószínűleg pár másodpercre, talán egy percre képes villogtatni a LED-et, aztán ki is fogy az akksi. Egy GPS-vevő nagyságrendekkel több energiát fogyaszt, ráadásul folyamatosan. Jelenleg a legfejlettebb akkumulátorok, amik elférnének egy bőr alá ültethető chipben, be sem tudnák kapcsolni a vevőt, nemhogy napokon vagy éveken keresztül követni és lejegyezni, hogy mikor hol voltál. És akkor azt még nem is számoltuk bele az egyenletbe, hogy ehhez ugye kell egy mikroprocessor, amely elvégzi az írást és az olvasást, egy antenna, amivel fel lehet fogni a GPS-jelet, nagyságrendekkel több tárhely, amin a programokat és az adatokat tárolják, egy adó-vevő, amivel ezt az információt továbbítani lehet az állami szerveknek, plusz ahhoz antenna... Ezek mind bitang sok helyet foglalnak és energiát fogyasztanak, és egy bőr alá ültetett chipnél ezekből hiány van. Ezeket nem lehet valamiféle high-tech szupertitkos technológiával megoldani, mert a probléma elképesztően egyszerű: I*V=P. Ameddig az univerzum ezen egyszerű szabálya érvényes, addig ez a probléma megoldatlan marad.

2022. febr. 17. 17:43
 10/36 anonim ***** válasza:
22%

8-as 9-es f@szául,hajszál pontosan tudja, hogy milyen lesz a chip😂😂😂

Le vagytok maradva, egy olyan 20 évet.

Azért, mert ti nem tudjátok, hogy mit lehet és mit nem, azért mások még tudják.

Az a durva, hogy még ennek is van, aki örül, tapsol.

2022. febr. 17. 17:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!