A tanári sztrájk fogja megbuktatni a fidesz kormányt?
Figyelt kérdés
2022. febr. 17. 11:43
11/13 anonim válasza:
10# tudom, minden relatív, de volt német szakos tanár barátnőm... mire én délután 5 körül hazaértem, 2-3 magánórával összességében többet keresett, mint én...
Emellett egyetértek azzal, hogy növelni kell a pedagógusok bérét, ez meg is történik...
12/13 anonim válasza:
Kérdés, hogy mikor és hogy miért kell újabb szakdolgozathoz hasonlító portfóliot iratni szerencsétlen pedagógussal... az egész egy ostoba népnyúzó szisztéma, ráadásul az én anyám is járt továbbképzésekre...szóval egy pedagógus mindig fejlődik és mindig részt kell vennie... nem az van, hogy 3-4-5-6 év alatt eléri az összes tudást...
13/13 anonim válasza:
Tartok tőle, hogy nem. Pedig ideje lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!