Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Melyik online hírportált olvasod?

Melyik online hírportált olvasod?

Figyelt kérdés

2022. febr. 15. 16:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

#9 bizony.

[link]

[link]

[link]

2022. febr. 15. 20:05
 12/14 anonim ***** válasza:

Kurucinfót. Egyébként a hozzászólások miatt. A cikkeket nem. Érdekesek a hozzészólások. Két cikk volt, amit ténylegesen elolvastam. Pintér Sándorról szólt, hogy hogyan jutott olyan magasra. Két részes hosszú cikk. A másik az egy rituális gyilkosság volt, egy kislány vérét folyatták ki. Vadász volt az apa.

Ha bármi érdekel és nem a lakájmédia szófosása, akkor így szoktam keresni

"Kurucinfo pintér sándor"

"Kurucinfo Tánczos Gábor"

2022. febr. 15. 21:47
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

A négy444négy444!, amit a sok frusztrált lepontozó balliPsi olvas, annyira függetlenobjektív, tényszerű portál, hogy egy nemrégi cikkében azon röhögött, hogy az m1-nek kövér az egyik hiradósa. Hú nekkora függetlenobjektív tényszerű újságírás. Minden valamirevaló értelmiségi fikázza azt a szennyt, meg a normális ballipsi újságírók is.

Meg elkezdi, oknyomozó.... 🤡🤣🤣🤣 milyen oknyomozó? Azok a "riporterek", akik náluk dolgoznak? 🤡🤣🤣🤣 tiszta parádé, mint valami rehabilitáltak xD 😂 sztem azért van ennyi frzsztrált gyökér ballipsi az országban mert.túl sok ilyen függerlenobjektív szennyt olvastok xd

2022. febr. 16. 06:20
 14/14 anonim ***** válasza:
én egyedül a GYK kommenthuszárainak vitáiból tájékozódok
2022. márc. 8. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!