Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A mamám és a papám folyton...

A mamám és a papám folyton azzal csesztet hogy a fidesz így meg a fidesz úgy. Nem bírom már. Olyan dolgokat állítanak amelyek nem igazak. Ha meg megpróbálok beszélni velük azzal jönnek hogy nem éltem még a 20.században. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2022. febr. 13. 17:29
 1/9 anonim ***** válasza:
48%
Toppants mérgesen a lábacskáddal.
2022. febr. 13. 17:33
 2/9 anonim ***** válasza:
94%
Hagyd rájuk. Nem érdemes a rokonokkal ilyen hülyeség miatt összeveszni.
2022. febr. 13. 17:33
 3/9 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem is hagyd rájuk. Van a mondás hogy "okos enged, szamár szenved". Egyszerűen mondd nekik hogy nem érdekel. Ha tovább folytatják, kérdezd meg hogy mi nem volt abban világos hogy nem érdekel.
2022. febr. 13. 17:36
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A 2# jól írja, plusz mondd azt, hogy te tiszteletben tartod a nézetüket, akár jó-, akár rossz, de engedjék meg neked, hogy te magad válaszd ki a saját nézetedet, tehát fogadják el, hohgy te is egy szabad gondolkodású valaki vagy.
2022. febr. 13. 17:37
 5/9 anonim ***** válasza:
25%

Kérdező, mik is azok a dolgok amik nem igazak?

"Ha meg megpróbálok beszélni velük azzal jönnek hogy nem éltem még a 20.században. Mit tegyek?"

Ha nem tudsz visszamenni az időben és korábban megszületni, akkor semmit. Fogadd el, hogy nem éltél a 20.században, az én gyerekeimnek ez gond nélkül sikerült.

De azért sorold kérlek azokat a dolgokat, amiket a mamád meg papád mondanak és nem igazak!

2022. febr. 13. 17:39
 6/9 anonim ***** válasza:
70%
Én megvárom ameddig kiadják az ellenzéki programot, kinyomtatom az egészet és megmutatom mamámnak az ellenzék, meg a fidesz (viszek egy üres lapot) programját is. Akkor talán elgondolkozik majd, mert sajnos ő egyedül él, és csak tv2-t néz meg kossuth rádiót hallgat, és ott is nyomják a propagandát ezerrel. Nyilván ha naponta 20-szor elmondják ugyan azt, akkor elhiszi, ez nem az ő hibája. Egyébként az egész család próbálja hitelesen tájékoztatni, beszélgetni vele stb, de sajnos a fidesz gyűlölködése erősebb, nem véletlenül választották ezt a módszert... Mindenesetre 86 éves létére teljesen ép szellemileg, szóval megérti ha elmagyarázzuk neki, hogy nem minden úgy van, ahogyan azt ő látja a tv-ben. Nem tudom az olyan időseknek, akik már szellemileg is leépültek, hogyan lehetne ezeket a dolgokat megmutatni, megértetni.
2022. febr. 13. 17:40
 7/9 anonim ***** válasza:
14%

#6 Persze. Az nem gondolkodtat el téged, hogy ha neked egy kinyomtatható program kell 12 év kormányzás után, akkor talán veled van a gond és nem másokkal, akik viszont a saját tapasztalataik, a tények és a valóság alapján hoznak döntést?

Hogy amit te csinálsz az a színtiszta gyűlölködés a saját anyáddal szemben?

Az idősek lehet hogy leépülnek, de te már alapból teljesen hülye vagy.

2022. febr. 13. 17:48
 8/9 anonim ***** válasza:
86%
Ez az agymosó fideszpropaganda hatása.
2022. febr. 13. 17:49
 9/9 anonim ***** válasza:
75%

"Az nem gondolkodtat el téged, hogy ha neked egy kinyomtatható program kell 12 év kormányzás után, akkor talán veled van a gond és nem másokkal"

Én kérek elnézést, hogy 12 év után is szeretném tudni, hogy a kormány mit akar csinálni a következő 4 évben... Vagy ha a választás után azt mondják, hogy köszönjük szépen, kilépünk az EU-ból, emeljük az áfát 50%-ra, akkor te ezt elfogadod? Igenis kell egy jövőkép egy párttól akkor is, ha már kormányzott korábban. Csak vannak terveik, nem? Vagy mi alapján szavazzak a fideszre, ha nem mondanak semmit? Azt nézzem, hogy tetszik-e a pártlogójuk? A múlt alapján nem lehet a jövőről szavazni. Figyelembe lehet venni, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak, de arról nem a múlt dönt, hogy a jövő milyen irányba fog elindulni.

2022. febr. 13. 18:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!