A mamám és a papám folyton azzal csesztet hogy a fidesz így meg a fidesz úgy. Nem bírom már. Olyan dolgokat állítanak amelyek nem igazak. Ha meg megpróbálok beszélni velük azzal jönnek hogy nem éltem még a 20.században. Mit tegyek?
Kérdező, mik is azok a dolgok amik nem igazak?
"Ha meg megpróbálok beszélni velük azzal jönnek hogy nem éltem még a 20.században. Mit tegyek?"
Ha nem tudsz visszamenni az időben és korábban megszületni, akkor semmit. Fogadd el, hogy nem éltél a 20.században, az én gyerekeimnek ez gond nélkül sikerült.
De azért sorold kérlek azokat a dolgokat, amiket a mamád meg papád mondanak és nem igazak!
#6 Persze. Az nem gondolkodtat el téged, hogy ha neked egy kinyomtatható program kell 12 év kormányzás után, akkor talán veled van a gond és nem másokkal, akik viszont a saját tapasztalataik, a tények és a valóság alapján hoznak döntést?
Hogy amit te csinálsz az a színtiszta gyűlölködés a saját anyáddal szemben?
Az idősek lehet hogy leépülnek, de te már alapból teljesen hülye vagy.
"Az nem gondolkodtat el téged, hogy ha neked egy kinyomtatható program kell 12 év kormányzás után, akkor talán veled van a gond és nem másokkal"
Én kérek elnézést, hogy 12 év után is szeretném tudni, hogy a kormány mit akar csinálni a következő 4 évben... Vagy ha a választás után azt mondják, hogy köszönjük szépen, kilépünk az EU-ból, emeljük az áfát 50%-ra, akkor te ezt elfogadod? Igenis kell egy jövőkép egy párttól akkor is, ha már kormányzott korábban. Csak vannak terveik, nem? Vagy mi alapján szavazzak a fideszre, ha nem mondanak semmit? Azt nézzem, hogy tetszik-e a pártlogójuk? A múlt alapján nem lehet a jövőről szavazni. Figyelembe lehet venni, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak, de arról nem a múlt dönt, hogy a jövő milyen irányba fog elindulni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!