Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az úri kisasszonyoknak jó...

Az úri kisasszonyoknak jó volt a Horthy-rendszerben élni?

Figyelt kérdés
2022. febr. 8. 13:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Honnan is veszed, hogy nem volt ő nagypolgári származású? Olvass utána a családjának... én elolvastam az életrajzát, plusz több dologgal is alá van tamasztva, hogy hiteles az önéletrajza, ellentétben a mai politikusokéval..

Egyébként meg én nem idealizálom a paraszti-urbánus életmódot... mindegyiknek meg van a fonákja, falun is előfordulnak látszólag természetes de emberi beavatkozásra létrejött gyerekgyilkosságok egykézés miatt, bántalmazó férjeiket megölető asszonyok, vagy Móricz Zsigmond árvácskáját is nézzük... ha ezekből összerakjuk akkor korántse volt ideális..

Egyszer voltam egy egyházi kiránduláson, pontosabban búcsún romániai Szentjobbon és hátul ültem és emlékszem arra is, ahogy keveredett az izzadtság szag az emberekkel megtelt templomban és három idős fekete fejkendős özvegy asszony azt ecsetelte, hogy milyen szép kreolbőrű fiatalember vagyok és kuncogtak... és voltam vagy 80 évesek... de eléggé pajzán gondolat tükrözödött ki arcukon...

2022. febr. 8. 15:21
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem volt jó. Kalitkában éltek, és borzasztóan nehéz és kényelmetlenek voltak a ruhák. A fűzőktől nem kaptak rendesen levegőt. A szoknyára-szoknya és a merevítő nyáron is hordták. Szexuálisan 99,9%-a nem volt kielégítve.
2022. febr. 8. 16:08
 13/16 anonim ***** válasza:

"Szexuálisan 99,9%-a nem volt kielégítve."

Vajon ez az állítás hogyan értendő...

2022. febr. 9. 13:30
 14/16 anonim ***** válasza:
A Fűzők is Horthy-rendszerre kimentek a divatból... ha úgy vesszük...
2022. febr. 9. 13:35
 15/16 anonim ***** válasza:

"Egyszer voltam egy egyházi kiránduláson, pontosabban búcsún romániai Szentjobbon és hátul ültem és emlékszem arra is, ahogy keveredett az izzadtság szag az emberekkel megtelt templomban és három idős fekete fejkendős özvegy asszony azt ecsetelte, hogy milyen szép kreolbőrű fiatalember vagyok és kuncogtak... és voltam vagy 80 évesek... de eléggé pajzán gondolat tükrözödött ki arcukon..."

Micsoda állatok...

2022. febr. 9. 13:58
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem állatok voltak, csak erre mondom azt, hogy a klimaxxal még nem múlik el a nemi vágy....
2022. febr. 9. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!