Az úri kisasszonyoknak jó volt a Horthy-rendszerben élni?
Honnan is veszed, hogy nem volt ő nagypolgári származású? Olvass utána a családjának... én elolvastam az életrajzát, plusz több dologgal is alá van tamasztva, hogy hiteles az önéletrajza, ellentétben a mai politikusokéval..
Egyébként meg én nem idealizálom a paraszti-urbánus életmódot... mindegyiknek meg van a fonákja, falun is előfordulnak látszólag természetes de emberi beavatkozásra létrejött gyerekgyilkosságok egykézés miatt, bántalmazó férjeiket megölető asszonyok, vagy Móricz Zsigmond árvácskáját is nézzük... ha ezekből összerakjuk akkor korántse volt ideális..
Egyszer voltam egy egyházi kiránduláson, pontosabban búcsún romániai Szentjobbon és hátul ültem és emlékszem arra is, ahogy keveredett az izzadtság szag az emberekkel megtelt templomban és három idős fekete fejkendős özvegy asszony azt ecsetelte, hogy milyen szép kreolbőrű fiatalember vagyok és kuncogtak... és voltam vagy 80 évesek... de eléggé pajzán gondolat tükrözödött ki arcukon...
"Szexuálisan 99,9%-a nem volt kielégítve."
Vajon ez az állítás hogyan értendő...
"Egyszer voltam egy egyházi kiránduláson, pontosabban búcsún romániai Szentjobbon és hátul ültem és emlékszem arra is, ahogy keveredett az izzadtság szag az emberekkel megtelt templomban és három idős fekete fejkendős özvegy asszony azt ecsetelte, hogy milyen szép kreolbőrű fiatalember vagyok és kuncogtak... és voltam vagy 80 évesek... de eléggé pajzán gondolat tükrözödött ki arcukon..."
Micsoda állatok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!