Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek rasszista vagyok?

Szerintetek rasszista vagyok?

Figyelt kérdés
Rossz tapasztalataim vannak a cigányokkal, és másoktól is hallottam ilyet. Ezért kerülöm őket. Ettől már rasszista vagyok?
2022. febr. 7. 00:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Inkább elővigyázatos, ahogy én is, és sokan mások
2022. febr. 7. 00:32
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinnem hogy rasszista vagy, en is igy allok a romakkal, holott ismerek par tok normalis romat is
2022. febr. 7. 00:37
 3/11 anonim ***** válasza:
90%
Ha minden romát egy kalap alá veszel és eleve azért ítéled el mert roma akkor igen, az már rasszizmus. Vannak normális romák is, meg sajnos nagyon sok aki fogalmazzunk úgy nem a tisztesség útját választotta.
2022. febr. 7. 00:38
 4/11 A kérdező kommentje:
#2: Egyet én is ismerek, aki rendes. De úgy vagyok vele, ha az utcán látok cigányokat, inkább átmegyek a másik oldalra, nehogy bajom legyen.
2022. febr. 7. 00:38
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy kis egészséges rasszizmus mindenkiben van, aki azt mondja, hogy benne nincs, az hazudik.
2022. febr. 7. 00:43
 6/11 anonim ***** válasza:
82%
#5 ez bizony így van, s amíg a cigányság nem kezdi el magából kivetni, eltávolodni azoktól akik a bűn útját választják, a társadalmi normákat nem tartják be addig ez nem is fog változni szervezhetnek irgalmatlan sok pénzből bármilyen tolerancia programot, kampányt.
2022. febr. 7. 00:49
 7/11 A kérdező kommentje:
#6: Hát, szerintem inkább a bűnözők vetik ki a normálisakat náluk.
2022. febr. 7. 00:51
 8/11 anonim ***** válasza:
84%
Igazából ez rasszizmus igen, mármint ha minden romához így állsz csak mert roma. Mos tnyilván egy csapat huszonéves hangos, kissé részeg betonraköpködős csávó mellett én se sétálok el szívesen...bár magyarok mellett sem. Egy irodában pl lehet hónapokig fel se tünne ha valaki roma, sőt talán neked sem, ez kicsit olyan, hogy a rosszat látjuk, a jó (a nem hangos, harsány) meg természetes.
2022. febr. 7. 02:04
 9/11 anonim ***** válasza:
10%
Aki nem rasszista az nem is ember.
2022. febr. 7. 03:09
 10/11 anonim ***** válasza:
Ebben az országban mást nem tudsz csinálni.
2022. febr. 7. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!